Aurora-ranteenlämmittimet ja valoa

Juulin kehräämä Aurora-lanka muotoutui eilen ja tänä aamuna Aurora-ranteenlämmittimiksi. Idea on Ysoldalta ja Alterknits -kirjasta, mutta itse sovellettu. Tämä on vähän tällainen Xena meets My Little Ponies -juttu.;)

Juu, on niitä kaksi:

Lanka meni kaikki, 54 grammaa (puikot nro 5), nauhaa meni noin kaksi metriä. Ihana merinovilla ei kutita ja lämmittää tehokkaasti. Ulkona kuvatessa ei tullut lainkaan kylmä.

Saako muuten mistään enää “vanhanajan silkkinauhaa”? Minulla on varastoissa lyhyitä pätkiä nauhaa, jotka ovat paljon pehmeämpiä kuin nykyiset satiininauhat. Pehmeät nauhat sopisivat mainiosti juuri tällaisiin asusteisiin.

Avasin jo ensimmäisen joululahjani, kun en keksinyt yhtään mitä paketti voisi sisältää. Paketista löytyivät sitten maailman ihanimmat kumisaappaat!

Paketista löytyi kyllä muutakin, työnantajani osaa tosiaan ilahduttaa minua ja löytää näköisiäni juttuja. Kiitos! Olenkin hokenut vähintään viimeiset puoli vuotta, että kumisaappaat pitäisi hankkia ja nyt minulla on ne. Olen ihan onnessani. Melkein toivon loskakeliä, että voisin laittaa saappaat jalkaan (huom, vain melkein

).

Ihana ilma ulkona ja vielä lomapäivä. Valo siivilöityy kauniisti työhuoneen seinälle kasvien läpi. Täytynee tästä lähteä ulos nauttimaan auringosta.

Opin tänään, että on olemassa yleisesti tunnettu käsite “porvarillinen hämärä“. Mielenkiintoista.

You may also like

7 Comments

  1. Vau, olipa ne kumpparit upeat! Ihana pomo sulla kun osaa noin hienoja lahjoja antaa!Kiitokset mukavista lukuhetkistä, sinun kuvasi käsitöistäsi on aina kauniita. Pysy reippaalla mielellä ja nauti lomasta!

  2. Saappaani ovat kyllä niin ihkut, että voisin kuljeskella ne jalassa sisälläkin!Samettinauha on muuten kaunista, mutta miten se taipuu tuollaisissa nyörityksissä. Jäin vain pohtimaan.Kiitos kaikille toivotuksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.