Kultaketjunen-säärystimet

Olisiko niin, että tämä vuosi on säärystimien luvattu vuosi?

Virallinen taidekuva, omien kinttujen kuvaaminen on varsin vaikeaa.

Kultaketjunen -säärystimet ovat olleet puikoilla jo pari kuukautta, mutta eipä tässä ole ilmojen puolesta paksuja villasäärystimiä tarvinnut. Lanka on siis nimetöntä hyvin rasvaista virolaista villalankaa. Kahden pesun jälkeenkin lanka on niin lanoliinista, että kädet tulee hoidettua neulomalla. Lankaa säärystimiin meni 135 grammaa (puikot nro 3,5).

Säärystimien malli on oma, yläreunassa oleva pitsineule on vanhasta Novita-lehdestä (kevät 2006, s. 89), pintaneule on omasta päästä. Pidän pintaneuleesta niin paljon, että olen alkanut jo haaveilla neuletakista, joka olisi samaa neulosta.

_________________________________________________

Linkkivinkkinä mainittakoon, että serkkuni on asettanut itselleen kunnianhimoisen tavoitteen tehdä vuoden jokaisena päivänä Sivu. On jännittävää nähdä, että miten projekti edistyy. Sivu päivässä -blogi löytyy myös Blogilistalta.

You may also like

7 Comments

  1. kaunista tuo neulepinta!Sivu päivässä -projektista tuli mieleen että teen tavallaan samalla idealla ystävälleni yllätykseksi keittokirja-elänviisaus -kirjaa, jonka teen siis vanhaan kovakantiseen kirjaan.Olen maalannut, leikannut ja liimannut nyt viikon verran – joka päivä;-)

  2. Kiitos. Tuo sivu päivässä -projekti on minusta loistava, koska siinä kehittyy rutiini ja sen lisäksi kehittyy myös ilmaisullisesti ja teknisesti.

  3. Heh, mietin noita säärystimiä ihaillessani että onpas kivannäköistä pintaneuletta ja sehän olikin juuri siitä neuleesta jonka minäkin tein itselleni tuosta lehdestä :D Säärystimet on kauniin värisetkin.

  4. Kiitos!Noiden säärystimien väi on melko voimakas, mutta ainakin se piristää.;)Neuletakkia pitää vielä vähän harkita, haluaisin aloittaa puhtaalta pöydältä Project Spectrumin alkaessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.