Terveydentilabloggausta

En tiedä, onko otsikko oikeasti yhdyssana, enkä välitä (juuri näin rohkea olen parhaimmillani).

Olen kolmatta päivää kevätflunssassa. Tai en tiedä voiko oikeastaan puhua flunssasta, kun ei ole kuumetta, vain yskittää ja nenä vuotaa, mutta muuten olen aivan toimintakunnossa. Nuha on ihan superärsyttävä, mieleni tekisi tunkea kumpaankin sieraimeen tupot, kun koko ajan saa olla niistämässä.

Lisäksi päänsärkykohtaukset (miten ihanan viktoriaaniselta kuulostava sana!) tuntuvat olevan yleistymään päin. Viime viikolla toispuoleinen polttava päänsärky kesti kolmatta päivää ja tänään särky palasi. Pitäisi kai oikeasti mennä lekurille.

Ärsyttää, että kroppa hajoilee, eikä toimi niinkuin itse haluaisin. Tosin pienet ovat murheeni, päänsärky ei kuitenkaan rajoita pahemmin elämää.

Jottei menisi vain aivan omaksi väninäkseni, niin pitää linkata tutun uusi projekti. Kuulostaa hyvältä, näyttää hyvältä, jään innolla odottamaan lisämatskua.

You may also like

4 Comments

  1. Totesin pari päivää sitten, että siitepölylääkitys on aloitettava. Tänään sain aikaiseksi, kun oireet pahenivat tosissaan – joten jos siihen on taipumusta, voi olla syynä.

  2. Kyllä kasvit (puut) aikaisin aloittavat! Mulla ei onneksi pitäisi olla allergiaoireita vasta kuin kesällä ja nekin oireet ovat aikuisiällä melkein kadonneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.