Jaarittelua

Olisi kuvattavaa, pitsihuivi on valmis ja tuunattu takki myös. Mutta kun ei ole valoa. Toisaalta, en jaksa nyt nurista valosta, koska olemme jo voiton puolella. Kohta tammikuu on lopussa, sitten enää helmi- ja maaliskuu ja sitten alkaa oikea kevät. Sitten on taas luvassa puoli vuotta oikeaa elämää

ja kaunista valoa

. Voisin myös luvata, että huomenna täällä on uusia kuvia.

Huomioksi:

 1. Nukkuminen on yliarvostettua. 03:58 on aivan oikea aika herätä, jos ei nukuta. Ensi yönä tätä voisikin kokeilla. Olisi aika paljon tekemistä ennen ensi keskiviikkoa.
 2. Atwood on ehkä maailman paras kirjailija. Orjattaresi ja Sokea surmaaja ovat parhautta, Rouva oraakkeli pitäisi lukea uudelleen. Atwoodia pitäisi alkaa kerätä omaan kotikirjastoon (nyt löytyy vain Sokea surmaaja sekä Oryx ja Crake).
 3. Satunnaiset pari lasillista viiniä (tai vähän enemmänkin) voivat auttaa elämänkokoiseen ketutukseen.
 4. Lattialla ajalehtivan tavaran määrä on vakio, riippumatta siitä kuinka monta metriä kirjahyllyä omistaa.
 5. Olen nähnyt lisää outoja unia. Pitäisiköhän alkaa pitää unipäiväkirjaa?
 6. Vähään aikaan kauneinta suomea löytyy täältä: Barbro Viuluntarkastajan päivät.fi. Kaikenlaisten kielenraiskaajien (kuten minä) jälkeen tämä on kuin musiikkia. Päiväkirja, joka on kuin soljuva virta, mutta kertoo kuitenkin kaiken oleellisen, tempaa mukaansa. Linkitin luvatta, saa protestoida.

You may also like

6 Comments

 1. Tuo Sokea surmaaja onkin vielä Atwoodeista lukematta, täytyy muistaa napata se kirjastosta. Alakertani antikvariaatissa oli vähän aikaa sitten, mutta kun aina kuljen siitä sulkemisajan jälkeen ohi…Minä nukahdan vasta tuossa neljältä, näköjään. Tai kuudelta… Kun ei voi edes nousta ja alkaa pesemään pyykkiä tms. vielä silloin. Ja toisaalta kyllä sitten puolilta päivin nukuttaa. Onpa mukavaa huomata, etten ole aino, jolla on häiriintynyt unirytmi.

 2. Suosittelen tosiaan Sokeaa surmaajaa. Nukkua pitäisi saada silloin kun nukuttaa, eikä silloin kuin yhteiskunta keskee! Onni olisi työ, jossa on hyvin liukuvat työajat.

 3. En edes sano mitään yörytmeistä nimim. klo.8.20 ja saapunut juuri töistä eikä saa unta.Huoh, mukavaa joo kun viikonloppuna saa vähän levätä tämän putken päätteeksi. Ärsyttävää vain, että palkkapäivä on vasta ma. Olen aivan persaukinen ja lainaankin matkarahat Äitiltä. Yritän kinuta rahaa vielä viinipulloon, sillä ei sitä nyt pitkästä aikaa kun kunnon vapaa ja hyvässä seurassa kun rentoutuu pelkällä vedellä elä!

 4. Allekirjoitan kohdat 1 – 4. Ja Atwood, oi! Huomaan aina joskus kadehtivani niitä ihmisiä, jotka eivät ole lukeneet Atwoodia ja joille voin lykätä Orjattaren lainaan. Heillä Elämys on vielä edessä!

 5. Oola, kyllä viinipullon kanssa on paljon hauskempaa! nimim. “Alkossa tänään käynyt”. (Kauheeta, mun jutut alkaa kuulostaa ihan Erja Kettuselta!http://nipander.vuodatus.net/)Muistan, kun luin Orjattaresi -kirjan ensimmäistä kertaa. Olin ottanut sen matkalukemiseksi taideleirille Liettuan Nidaan talvella 1996. Uppouduin kirjaan täysin!

 6. Unipäväkirja on hyvä idea, jos jaksaa ja ehtii sellaista pitää, loistava väline itsetutkiskeluun. Atwoodiin pitää sukeltaa syvemmälle, toistaiseksi olen lukenut vain Orjattaresi, josta pidin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *