Pehmolelukaavoja?

Kun näin Gingerin, se oli rakkautta ensi silmäyksellä!

Mistäköhän netistä voisi löytää pehmolelukaavoja? Tietääkö joku? Juu, tiedän että kirjastoista löytyy pehmolelukirjoja, mutta ajattelin päästä helpommalla. :)

You may also like

11 Comments

  1. Weewonderfulsin ovat vaan maksullisia, mutta tottakai ihania.;)Epäilen, että pään kanssa mulla voi tulla ongelmia, muutenhan tuo Gingerin olemus on aika helppo toteuttaa. Pitäisi saada joku suuntaa antava kaava. Ehkä sitä on pakko suunnata kirjastoon lähipäivinä.

  2. Suloinen.Meinasin tänään soittaa sulle, kun ärsytti yks juttu ihan suunnattomasti. Nyt oon yrittäny kaks ja puol tuntia alottaa tuntisuunnitelman tekoa, mut en oo päässy ydinkysymystä pidemmälle..mut se ei ollu se ärsytys.Siitä lisää joskus toiste. Se on ihan naurettava juttu.No ehkä mä nyt viimeinkin alotan sen suunnitelman ja lopetan tän kommenttilootahäiriköinnin vähäksi aikaa:)

  3. Jos päädyt kirjastoon, niin itse muistan pitäneeni tämän kirjan leluista: Myntti, Raili : Pehmeitä leluja : kuudentoista kangaslelun teko-ohjeet ja kaavat. Kannattaa vilkaista jos sellainen jostain löytyy :)

  4. Särmä, alkoi kiinnostaa, että mikä ärsytys?!Katriina, Pointy Cat on ihana, mutta ei tällä hetkellä sovi takoitukseeni.Vale ja mari, kiitos vinkeistä.Sus, niin on.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.