Hiiden hirven hiihto

Eilen olimme siipan kanssa katsomassa Hiiden hirven hiihto -spektaakkelia Pukkisaaressa Seurasaaren kupeessa. Oli hauskaa, minusta varustepalkinnon olisi pitänyt voittaa tämä hiihtoon haukunnallaan osallistunut pieni urhea otus:

Lautanauhaa hihnana ja päällä turkista, joka on kiinnitetty soljella. Ihana!

Kävelimme Pukkisaaresta jään yli keskustaan. Vähän hirvitti, pelkään jäällä kävelyä, jos en tiedä, että se on vähintään 25 senttistä. Kun ei ollut edes jäänaskaleita mukana.

Viikonloppuna tuli kumpanakin päivänä reippailtua kunnolla. Pitäisi kävellä paljon enemmän! Kun asui kantakaupungissa, oli helppo kävellä joka paikkaan ja saada näin hyötyliikuntaa. Täällä “maalla” asuessa ei tule käveltyä kuin bussipysäkille.

Nyt ompelemaan.

You may also like

6 Comments

  1. Ihana piski:)Itseäkin himottaisi välillä tuo “maalle” muutto, mutta sitten juuri tuo kävelyetu häviäisi. Nyt on alle kaksi kilometriä kauppatorille ja saman verran yliopistolle eli tulee käveltyä melkein kaikki matkat. Hyötyliikunnan ja kävelylenkkien iloja onkin tullut blogissa hehkuteltua. Se on ihan ihmeellistä miten hyvää pitkä kävelylenkki tekee mielialalle.

  2. Ei ollut ennestään tuttu tuo koiruus, mutta nyt kyllä jäi mieleen.:)Jos kävellen matkaa on puoli tuntia tai alle, niin silloin on tosi kiva kävellä. Pitäisi vain päättää, että kumpi painaa enemmän, oma työhuone vai sijainti kantakaupungissa. Työhuone on ainakin tähän mennessä tuntunut paremmalta vaihtoehdolta.

  3. Työhuone on kyllä kiva. Ehkä maalla-asujanakin voisi jotenkin tuota hyötyliikuntaa harrastaa. Äitini tekee usein (kesäisin) niin, että ei hyppääkään bussiin lähimmältä pysäkiltä, vaan kävelee ensin jonkun matkaa, ja menee sitten loppumatkan bussilla. Tosin minusta se kyllä saattaisi tuntua rahan tuhlaukselta, jos kerran samalla hinnalla olisi päässyt koko matkankin:)

  4. Kun matka kotoa keskustaan kestää bussillakin yli puoli tuntia, niin en jaksa yhdistää siihen ekstra-kävelyä. Mutta on bussissa istumisessa puolensakin: pitäisi alkaa pitää kirjaa siitä, kuinka paljon ehdin neuloa kuukaudessa bussimatkojen aikana.

  5. Hän on NIIIN tyylikäs! Koira opetetaan vaatteisiin ja asusteisiin IHAN ensimmäisestä päivästä.Niin ainakin meillä! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.