Väriä!

Olen taas innostunut Riemupyöristä:

Yritin tehdä sinisävyisiä Riemupyöriä, mutta onnistuin tekemään ainoastaan yhden. Pitänee vielä petrata ennen parin päivän kuluttua alkavaa uutta PS-kautta.

Syksyllä Tallinnasta ostamistani Capri-langoista on tulossa jotain mukavaa. Ylärivin sinapinkeltainen (tai vauvankakan värinen, miten sen nyt ottaa) lanka päässee neuletakiksi ensi kuussa. Muiden lankojen kohtalosta ei ole vielä tietoa.

Yritin myös PS:n hengessä värjätä lapasia. Värjäyskeijut tekivät kepposiaan, koska kauniin sinisen sijaan lapasista tuli sähkönsinisiä! Lapaset joutunevat piakkoin uuteen väriliemeen. Värjäsin myös koemielessä valkoisen neulehameen mallitilkun. Ainakin tämä outo sininen väri tarttui aivan hyvin ja melko tasaisestikin, kun käytti värjäykseen villan värjäysohjetta.

Viime postauksessa tuli maristua taas turhia: Ihan hyvä paikkahan tämä asunto on asua, tilaa kahdelle ihmiselle on ihan hyvin. Kesällä asuinalue paljastaa taas parhaat puolensa: Ulkona voi viettää aikaa ja aurinkoa voi ottaa melkein omalla pihalla. Viime päivinä on muuten näkynyt meidän ruohokentällämme golffaajia

. Varsin outoa, kun nurmikenttä ei ole edes tasainen ja sen koko on noin 50m x 30m.

You may also like

11 Comments

  1. Jos olisin sinä, jättäisin hameen valkoiseksi – silläkin uhalla että arastelisin sen käyttöä – se näyttää niin herkän kauniilta. :) Tuo sininen vaikutti aika hurjalta siihen nähden.Paljonko tilaa teillä sitten on kahta ihmistä kohti, jos saa udella? :) Suuria juttujahan nuo asuntoasiat ovat, itse tingin mielummin neliöistä ja panostan alueeseen ja asunnon ilmapiiriin. Mutta kukin tavallaan!..

  2. Hame pysynee valkoisena ainakin ensi syksyyn nähden. Ja ei ole todellakaan tarkoitus värjätä sitä siniseksi, laitoin mallitilkun siniseen väriliemeen vain siksi, että näkisin kuinka eri kuidut värjäytyvät. Tuli katumapäälle marinassani juuri siksi, että meillähän on iso asunto, kiitos HOAS:in. Neliöitä on henkeä kohden enemmän kuin Helsingissä keskimäärin (keskiarvo Helsingissä 32m2/asukas). Meistä kumpainenkin tekee paljon töitä kotona, omaa rauhaa ja tilaa työskennellä on oltava.Huu, kiva jos tykkäät tuosta sinisestä, minun silmiini se sattuu.:)

  3. Paitsi että huijaisin, ei meillä olekaan niin iso asunto kuin muistin. No, tuohon keskiarvoon se kuitenkin menee.Särmä, Tallinnaan voisi yrittää huhtikuussa, loppupuolella. Vai mitä sinä sanot?

  4. Meillä riemupyöriesi sydänversio kulkee nimellä siskosydän. Täytyykin siirtää sydän talvitakin kauluksesta villatakkiin – ja käskeä siskoa kans : )Nämäkin ovat tosi kauniita, erityisesti nuo ruskean ja viininpunaisen sävyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.