Vappua ja silleen

Tämä vappu meneekin riehakkaissa tunnelmissa gradukirjallisuuden, Sandelsin (2 tölkkiä) ja Scissors Sistersin kanssa. Eli plaraan läpi metodologiaa, kun oli kerrankin mahdollisuus saada viime perjantaina opiskelijakirjastosta yleensä kahden vuorokauden lainaksi saatavat kirjat viideksi (!) vuorokaudeksi lainaan.

Huomasin juuri, että siippa vei viinipullon mukanaan. No, tulee ainakin keskityttyä gradukirjallisuuteen. Täytyy sanoa, että lukisin mieluummin U.T. Sireliuksen Suomen kansanomaista kulttuuria I -teosta, kuin Pertti Alasuutarin Laadullista tutkimusta.

Illan piristykseksi:

Naisten kauheat seksimokat via Sillä mennään mitä on.

“Miehet eivät voi sietää naisia, jotka käyttävät ällöttäviä alusasuja. Seksikkäät alusasut ovat osa naisellisuutta. Miksi siis pitää käyttää alusasuja, joissa on yhtä paljon erotiikkaa kuin mustassa jätesäkissä?”

Just. Kari Heusalalla on selvästi käynyt huono tuuri. Nyt Laadullisen tutkimuksen pariin.

You may also like

6 Comments

  1. Voi Kari-parkaa! Tuon jälkeen sen ei varmaankaan tarvitse välittää tuommoisista ongelmista, kuka tuollasen kirjoituksen jälkeen haluaisi nähdäkään miestä, joka vihaa naisia noin monesta syystä?-D

  2. Voin sieluni silmin kuvitella miten joku hottis-babe riisuutuu Karin edessä ja Miss Sixtyn vaatteiden alta paljastuukin puuterinväriset Sloggit.:DVappuaatto meni varsin rauhallisesti, simahdin kymmenen maissa. Tänä aamuna sitten linnut (lähinnä ukkofasaani) herättivät viiden maissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.