Turistilan häähumua

Eli lauantaina Kinnusen neiti sai Guméniuksensa ja nyt (ainakin minun mielestäni) kulkee nimellä Gumenska.

Matka Savoon oli rattoisa ja pippalot mitä mainioimmat. Morsian oli upea Belle Modesten puvussa ja sulhanen tuntui ottavan tilaisuuden varsin rennosti. Ruoka oli herkullista, juomat eivät loppuneet kesken, vaikka kuinka tein parhaani, hääbändi osasi asiansa ja tissit olivat taas puheenaiheena, kuten Mari jo mainitsikin. Eli kaikki hyvien juhlien ainekset olivat koossa.

Hääpäivän aamuna paistoi aurinko ja muutenkin sää suosi: onnensade tuli vasta hääväen ehdittyä sisälle hääpaikkaan.

Hääparia juhlistettiin myös modernilla hedelmällisyysriitillä, ilmapalloja päästettiin ilmaan satamäärin. Tosin minä keksin tuon tarkoituksen ilmapallojen vapauttamiselle, ei hääpari. Ymmärtääkseni perheenlisäys on kuitenkin haaveissa.:)

Tanssia ja juhlintaa jatkui ainakin kello kolmeen yöllä. Sen jälkeen oli hyvä mennä kuuman suihkun kautta nukkumaan. Kiitosta vain rouva Guméniuksen (o.s. Kinnunen) vanhemmille vieraanvaraisesta majoituksesta!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.