Muutoksia

Sain viikonloppuna kuningasidean vaihtaa työhuoneessa huonekalujen järjestystä niin, että yhdelle seinälle mahtuu yksi kirjahylly lisää. Olen siis taas samassa tilanteessa kuin viime syksynä. Kirjojen määrä ei kuitenkaan ole lisääntynyt (onneksi!) kirjahyllyn verran, vaan uusi hylly tulisi kirjoille JA käsityötarvikkeille.

Työhuoneen piristämiseen kuuluvat myös kukat:

Keksin hankkia työpöydän yläpuolelle kaksi pientä amppelikukkaa, kääpiökissuksen ja muorinkukan. Nuo simpukka-amppelit (Tarjoustalosta 1,3€/kpl) ovat niin kitschiä, että ne ovat hienot.

Neulerintamallakin tapahtuu jotain:

Aloitin huivin keltaisesta vironvillasta. Saa nähdä mitä tuosta tulee, en tällä hetkellä tiedä onko väri ihana vai aika kauhea.

Päivän piristykseksi suosittelen Kirsi Virtasen ohjelman jaksoa Pirut. Ohjelmassa suhtaudutaan kriittisesti eri uskontoihin ateistin näkökulmasta, jos sellaisesta ei pidä, kannattaa kuuntelu jättää suosiolla väliin.

You may also like

6 Comments

  1. On kiva taas seurata blogiasi, kun palasin kaupunkiin. Hienoja tekeleitä tänne on ilmestynyt. Kuuntelin sattumalta ohjelmaa, jossa keskusteltiin sanojen Jumala, perkele ja helvetti etymologiasta. Se oli tosi kiinnostava, mutta lienee eri ohjelma.

  2. Se oli varmaan Aristoteleen kantapää, joka sekin on mainio ohjelma.Heinäkuu oli Ylen Ykkösellä “Jumalallinen heinäkuu”, joilloin tuli itseasiassa todella paljon mielenkiintoista uskontohistorialliselta kannalta tuotettua ohjelmaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.