Onnellista joulunaikaa!

Oma jouluaattoni erosi edellisistä: vietin sen kipeänä nukkuen aattovuorokaudesta noin 17 tuntia. Nyt olo on jo parempi, petivaatteet on vaihdettu ja puuhailen lempikotityöni parissa eli pesen pyykkiä. Jos oikein fiilistelen, niin rupean vielä silittämään pellavaisia keittiöpyyhkeitä! Tiskauksen jätän kyllä huomiseen.

Tässä huumoria, joka iskee luultavammin vain käsitöitä tekeviin. Historianelävöittämistekstiilien sijaan tuota voi monen kohdalla soveltaa esimerkiksi neulomiseen…

Joulumusiikiksi sopii loistavat siskokset Kate and Anna McGarrigle. Valitettavasti ihanaa versiota Little Boxes (Petites Boites) -kappaleesta en löytänyt kuin Spotifystä, muille nautittavaksi Petit Annonce Amoureuse:

Nyt alan tutkia Neuhausin suklaarasiaa, keitän päivän toiset kahvit ja nautin kiireettömyydestä, ensimmäistä kertaa viikkoihin.

You may also like

6 Comments

  1. Moi,
    eksyin tänne ja tajusin ostaneeni sinulta Liisan Lilja-huivin (musta, pörröinen) Naisten Joulumessuilta 2006. Huivi on päivittäisessä käytössä työpaikalla ja ihana <3 Nyt puikoilla oma versio. Kiitos helposta ja ilmaisesta ohjeesta!

  2. Moi,eksyin tänne ja tajusin ostaneeni sinulta Liisan Lilja-huivin (musta, pörröinen) Naisten Joulumessuilta 2006. Huivi on päivittäisessä käytössä työpaikalla ja ihana <3 Nyt puikoilla oma versio. Kiitos helposta ja ilmaisesta ohjeesta!

  3. Toipilasolo joulun aikaan karsii ainakin kaiken turhan touhun (kokemus). Suklaat ovat ihana, helppo lääke moneen vaivaan…Toivottavasti vuosi vaihtuu virkeämmissä merkeissä; Onnellista Uutta Vuotta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.