Nappimörkö -rintarosseja

Nappimöröt ovat pikkuhiljaa lisääntyneet ja vieneet tilaa söpömmiltä serkuiltaan, Nappikermakakuilta! Mörköjen halkaisija on noin 7-7,5 cm ja kahta samanlaista mörköä ei löydy. Rintarossin neula on tukeva ja lukollinen.

Punasävyisiä Nappimörköjä:

Kaikki MYYTY.

Mustanpuhuvia Nappimörköjä:

Alarivin oikeanpuoleinen VAPAA, muut MYYTY.

Sekalaista sakkia:

Ylärivin vasemmanpuoleinen VAPAA, muut MYYTY.

Jos Nappimöröt kiinnostavat, niin minut tavoittaa sähköpostilla: mielitty at gmail piste com .

You may also like

7 Comments

  1. Hei, aiempaan postaukseen liittyen, Nuolitanssi-huivi on kaunis, ja ohje kiinnostaa. Knit picksin lanka on minulle tuttu vain neuleblogeista. Saako sitä ostaa jostain lankakaupasta vai pitääkö tilata muualta?

  2. Marianne, valitettavasti Knit Picksin lankoja saa vain Jenkeistä, eikä sitä saa tilattua Suomeen. Langan voisi korvata ehkä Wetterhoffin ohuella silkkivillalla tai jollain muulla, jonka metrimäärä on lähes sama, 400m/50g. Tähän hätään en nyt osaa suositella mitään lankaa.Kiitos, hna!:) Oola, kyllä se käyttöön pitää tietty heti ottaakin.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.