Työn viimeistelyä ja uuden suunnittelua

Pihlaja-takki valmistui tänään aikamoisen väännön jälkeen. Kuvia ja tarkemmat tiedot takista tulee, kun saan itseni jonkinlaiseen kuosiin ja kuvaajan kanssa aikataulut sopivat yhteen. En oikein tiedä mitä takista ajattelisin, kuviointi tuntuu varsin runsaalta.

Seuraavaksi haluan tehdä jotain nopeasti valmistuvaa. 30-luvun kirjoneuleslipoveri saa siis odottaa. Ajatusta on lantiolle ulottuvasta neuleliivistä, koska tämä paita on ihastuttanut käyttömukavuudellaan. Miksi olen tehnyt ennen talvineuleista niin lyhyitä?

Noissa kuvissa on neuleiden alustana villakangas, josta minun on pitänyt tehdä hame jo pari vuotta. Kaavatkin ovat valmiina, mutta nyt on koko ajan niin kauhea väsy, ettei oikein jaksa keskittyä opintojen lisäksi kuin mekaaniseen neulomiseen. Siskon verhotkin odottavat lyhennystä ties monettako kuukautta. Ihan tyhmää tämä oma laiskuus.

Yksi huiviprojektikin odottaa: Parin viikon päästä ovat ystävän häät, joihin minulla on erikoinen mekko, sen seuraksi pitäisi kehitellä jokin yksinkertainen huivi. Ei, varastostani ei löydy YHTÄÄN sopivaa huivia. Mekossa on harmaata ja valkoista, mutta en todellakaan pitäisikö huivin olla harmaasävyinen vai jotakin ihan muuta.

Kauheita ongelmia mullakin on. Milloinkohan saisin kokonaisen postauksen ilman valitusta aikaiseksi?

You may also like

5 Comments

  1. Aivan ihanan värinen toi villatakki. Eikä kuviointi ole lainkaan liian runsasta. Just sopivaa ja erittäin somaa, jopa yleellistä, ja toisaalta hyvin vaatimattoman kauniin näköistä. Tykkäisin, ja kovasti.Mekkoon liittyen.. aina on hyvä olla sellainen yleellisempi pyhä huivi, jota käytetään vain juhlissa, joten sen on oltava valkoinen ;) Tämä on tietty omaa mielipidettäni. Multakin löytyy sellainen, jota virkkasin koko kesän ja sain valmiiksi vasta vuoden päästä. Sitä se laiskuus teettää. Etenkin ylipitkät työt, joihin menee maku tietyssä pisteessä. Varmaan kaikilla sama vika.. uskoisin.Onnea opiskeluihin ja gradun tekemiseen!! Ei varmaan paljoa jälellä enää :)

  2. Lelle, olen tosiaan miettinyt valkoista huivia, sellaista kun minulla ei ole. Mekossa on kuitenkin puhtaanvalkoista, eikä luonnonvalkoista, joten en tiedä mitä tehdä. En tykkää kirkkaasta puhtaanvalkoisesta yhtään isoina pintoina.Routa, roosa on varteenotettava vaihtoehto. Ensi viikkoon ehdin tuumailla, sitten pitää jo päättää jotain.

Leave a Reply

Your email address will not be published.