Siskon lapaset

Sisko sai synttärilahjaksi suunnittelemani ja Fritidsgarn -langasta neulomani lapaset. Valitsin lapasten väriksi yhden siskon lempiväreistä. Petroolinsininen sopii niin mustan, ruskean kuin luumunvärisenkin kanssa.

Kuvia tulee lisää, kunhan Blogger suostuu lataamaan niitä. Nyt kuvat ovat katseltavissa Flickrissä ja Ravelryssa (vaatii kirjautumisen).

You may also like

12 Comments

  1. Relli, kiitos. Tuo mekko on yksi lemppareistani. Palloja.:)Markka, kiitti.San, petrooli on hieno, itsekin tykkään kovasti. Minua tummemmalle siskolleni sopii vielä paremmin.Sisko, ole hyvä vaan.:)

  2. Tämä on ehkä vähän outo kommentti, eikä mitenkään liity mihinkää, mutta näin muutama yö sitten unta, jossa minun oli pakko vaihtaa ihmissuhteeni suhteeseen naisen kanssa, vaikken ole naisista suhdemielessä kiinnostunut. Aikani pähkäiltyäni tuli siihen tulokseen, että Mielitty olisi täydellinen järkivalinta kumppaniksi, koska hän tekee käsitöitä ja minä tykkään leipoa ja kokata (ja jopa joskus siivota) joten kaikki perinteelliset naisten homamt olisivat taloudessa hanskattuna… Mikähän logiikka tuossakin sitten oli?:)

  3. Kiitos kaikille kehuista!:)Seeds, unet OVAT outoja.:) Olen tietenkin imarreltu, että järkivalinnalla olisin hyvä kumppani.:D Osaan muuten myös laittaa arkiruokaa, varsinkin keitoissa ja leipomisesta olen mielestäni aika hyvä. Pihvejä en osaa paistaa.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.