Mad as a hatter

Mikäköhän siinä on, kun useasti innostuu jonkin yhden asian tekemisestä niin, että sitten mopo vähän karkaa käsistä:

Niin, tuossa pinossa on kahdeksan tämän tyyppistä baskeria:

Koska omassa päässäni jaksoin kuvata vain yhden (tämä yksilö tulee omaan käyttöön), Fräulein Riihimäki esittelee loput seitsemän baskeria.

Petroolinsininen:

Myyty

Mansikanpunainen:

Myyty

Ruskea:

Viininpunainen:

Myyty

Musta:

Varattu

Vaaleanpunainen:

Myyty

Vihreä:

Vihreään baskeriin en laittanut koristeita, koska neulottu pinta on itsessään mielenkiintoinen.

Huopaiset koristeet ovat irroitettavia Riemukukka-rintarosseja, baskerin koristetta on siis helppo muuttaa mielialan ja muun vaatetuksen mukaan.

Jaa-a, mitäköhän sitä seuraavaksi tekisi? Lisää päähineitä?

Ainakin haluaisin uuden kameran, hermo menee, kun nykyisellä (siipan) kameralla saa niin huonoja kuvia. Minulla on jo ehdokas katsottunakin: Canonin Powershot A710 IS. Se ainakin vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä mallista?

Niin, ja siitä hullusta hatuntekijästä ja hulluksi tekevästä elohopeasta.

You may also like

35 Comments

 1. Käyppäs pixmania.com:missa siellä on ihan hyvää juttua monestakin digikamerasta, nim.. miekin ittelleni uutta lelua haeskelen. Olen vähän kattonut bridge-kameroita

 2. Tyylikkäitä! Ihanaa, kun on noin monta, niin löytyy aina ko. asuun sopiva baskeri. Ohje minuakin kiinnostaisi :-), sen verran hyvältä näyttävät.

 3. Kauniita hattuja :) Canon-kamerat ovat laatua, toki maanantaikappaleita kaikissa merkeissä löytyy. Oma Powershot A80 alkaa myös vedellä viimeisiään. Uusi kamera tulee olemaan Canon, mutta ilman pattereita eli akun kanssa. Menee hermot pattereiden kanssa.Suosittelen myös pixmaniaa sekä kamera-lehden kameraopasta.

 4. Hansu, olen aina tykännyt Canoneista ja tuo nyt käytössä oleva on PowerShot A70. Tarttis vaan vähän parempaa tarkennusta ja hämäräkuvaus-mahdollisuutta. Pitää tsekata myös Kamera-lehden opas, kiitos vinkistä.Turisti, jesh, laitan viestiä.

 5. Itelleni ostin Nikonin digijärkkärin D50 johon olen ollut über tyytyväinen. Koko on tietty ainut huono puoli kamerassa, mutta muuten rahkeet riittää tuubeja muuttamalla vaikka ammattikäyttöön!

 6. Minun uusi leluni on juurikin tuollainen, ja olen siihen kovasti ihastunut. :) Tosin en varmaan osaa käyttää vielä puoltakaan kameran ominaisuuksista. ;)Niin ja erittäin sieviä baskereita :D

 7. Kivoja baskereita. Itselläni on tällä hetkellä A510, johon olen erittäin tyytyväinen. Valokuvausta harrastava mieheni on katsastellut kameroita ja totesi, että mainitsemasi malli voisi olla hyvä seuraavaksi kamerakseni, siinä on enemmän pikseleitä ja kuvanvakaaja, joka on kuulemma hyvä hämärissä olosuhteissa. Itse odottelee jotain Canonin mallia, jolla saa otettua raakakuvia.

 8. Toi ruskea onpi aivan ihana. Ja sitten kiittäisin tätini puolesta nuolitanssi-huivin ohjeesta. Hän pitää todella paljon kuviosta ja tanssahtelee ohjeen mukaan tehdyn huivin kanssa omissa häissään parin viikon kuluttua.

 9. Kiitos baskerikommenteista!Satua, järkkärit ovat mulle nyt vähän liian kalliita.:)Kristel, hauska kuulla hyviä kokemuksia juuri tuosta kameramallista.Päivi, juu juuri tuo hyvä kuvanvakaaja kiinnostaa, kun nykyisellä kameralla on vaikeaa ottaa kuvia muuten kuin aurinkoisella ilmalla.Särmä, joo mä innostuin, kun sain säädettyä kavennukset ja lisäykset kohdalleen.Ruska, kiva että ohjeesta on hyötyä! Tosi mukava kuulla, että ihan hääasusteeksi saakka pääsi.Musta Lammas, taisinkin jo sanoa, mutta Riemukukkia (ja baskereitakin) on taas saatavilla messuilla.:)

 10. Mulla on käytössä just toi kamera! Voin suositella, mulla ainakin kuvien laatu parani heti sen saavuttua taloon! Ja kiva on! Ja kiltti!Joo, ja kivoja baskereita sulla.

 11. 710 IS on erittäin hyvä hintaisekseen, mutta siitäkin on tullut jo paranneltu malli 720 IS. Eli jos jostain löydät 710:n, niin max. hinta saisi olla 200e. Muuten kannatta ostaa uudempi (223e). Tos linkki:http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=15986Onpa taas hinnat laskenu. Kun toi 710 tuli, niin se oli melkeen 300e. Tämä on mielestäni positiivinen ilmiö :)Nimim: kysy mitä vaan kameroistaps. itsellä canon G7 ja nikon D80

 12. Kervå, kiitos tuosta tiedosta! 720 tuntuu jo hämmentävän halvalta, tuollainen sitten pitää sitten hankkia. Mainiota, että on asiantuntijoita.:)

 13. Sain juuri synttärilahjaksi Nikon D80. Se on ihana! Baskerit ovat huippuja! Nyt tiedetään miksi Ihmemaan Hatuntekijä oli seko. Se teki liikaa hattuja. Älä kuitenkaan korjaa kelloa voiveitsellä, jossa on voita. Tai uita murmelia teekannussa.

 14. Mitä, oletko siis asunut siinä ruskeassa (vai taemmassa vihreässä) talossa?? Onpa hauska sattuma! Jos asuit siellä 2000-luvulla, ollaan mahdollisesti joskus tultu toisiamme vastaan. :) Kaipaan hirveästi Kallioon vaikka olen Tampereella päässyt asumaan puutaloon viehättävän alueen reunalle (no, tämänhetkinen asuntoni onkin sitten toinen juttu…). Haaveilen jo omasta asunnosta Kalliossa, mikäli se tulee ajankohtaiseksi noin viiden vuoden päästä.

 15. Ja voi kuinka kaunis sinä olet! Ihania hattuja, mutta minä taitaisin näyttää niissä sieneltä. On kokeiltu tarpeeksi monella baskerilla… Onneksi lierihatut on ihania kans.

 16. Cat, asuin siinä punertavan ruskeassa talossa, rappu sun ikkunaan päin. Minä en kaipaa Kallioon, mutta Vallilaan kylläkin. Siellä on sopivan vihreää ja rauhallista minulle. Oi, jos voittaisi lotossa!Inana, kiitos.:) Musta on NIIN mukavaa, että blogissaan saa näyttää juuri siltä, kun itse tahtoo. Kuvakulmat jne. Itselleni sopivat vain baskerit, pipoissa näytän ihan munapäältä.:)

 17. Kervå, kiitos tuosta linkistä. Tuo salaman uudelleenlatautumisaika, 8-10 sek. kuulostaa kyllä aika pitkältä ajalta. Toisaalta, harvoin otan salaman kanssa kuvia.Mewril, kiva että tykkäsit huivimallista.Apina, voihan niitä kokardeiksikin kutsua.:)

 18. Kervå, no hejhej! Noi sun informaatiopläjäykset ovat aivan loistavia, eihän tässä itse tarvitse tehdä enää mitään muuta kuin käydä se kamera ostamassa. Toi 5s. vaikuttaa ihan kohtuulliseltaVillapallo, kiitos.

 19. Ihastuttavia baskereita, herkulliset väritkin! Minkä kokoiseen päähän baskerit sopivat ja paljonko maksaisi? Nimimerkillä kiinnostunut… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.