Mikä juhla?

Sitä varten varustaudun hopeisin korkkarein:

…ja valkoisin sievin vaattein ja koruin:

Juhlaa varten on sievän assistentin avulla tehty omenapiirakkaa ja sadonkorjuupiirakkaa:

Kekrihän se taas on kyseessä.

You may also like

10 Comments

  1. Mulla on sama mekko keltaisena, perustelin sen ostamista viime kesäisillä häillä. Se näyttää melkein vuosikertavaatteelta, mistä pidän kovasti. Vyön soljen strasseista useampi tosin katosi jäljettömiin ensimmäisellä käyttökerralla, tai oikeastaan jo matkalla häihin. :/Nuo kengät ovat ihanat, samantyylisiä näkyi syksyn ellessä tai marie clairessa tms., joten olet ihan kuuminta hottia niissä. :)

  2. Heidi, en tajunnut itse tuota hääassosiaatiota aluksi, koska en ole ikinä ajatellut itselleni valkoista hääpukua.:)Cat, multakin on irronnut noita strasseja kaksi, mutta kumpikin on tallessa. Pitäisi vain ostaa pikaliimaa. Tykkään mekosta tosi paljon!Sisäänajoin noita kenkiä kolme iltaa, kun ne eivät ole mitkään ergonomisimmat mahdolliset. Mutta kyllä niitä käytti ja onhan ne päheet.

  3. Tuo piirakoiden ohje oli omasta päästä. Lihansyöjien piirakan täytteenä oli palvikinkkua, paprikaa, sipulia, kirsikkatomaatteja, herkkusieniä ja parsakaalia. Kasvisversiossa oli kinkun sijasta fetaa. Päälle kaadettiin kerma/yrttituorejuusto/muna -seos ja juustoraastetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.