Jouluja

Viiniä ja villasukkia toivottaa kaikille juuri sellaista joulua kuin he itse haluavat. Minusta jouluna on tarkoitus muistaa niitä, joista eniten välittää. Ensisijaisesti kannattaa tietysti hemmotella itseään.:)

Meillä vietetään juhlaa jo tänään: Huomenna siippa ja minä juhlimme omilla tahoillamme. Tänään tiedossa hyvää ruokaa, juomaa ja lahjoja. Viinipullo on jo avattu, jei!

Eilen oli talven lyhin päivä, mutta tämä päivä on tuntunut pimeimmältä. Onneksi nyt saa viettää aikaa kotona. Seuraava pakollinen meno on ensi lauantaina. Huominen ohjelma ei tunnu pakolta, jouluaatto perheen ja sukulaisten parissa on varsin rattoisa.

Lomailua on tiedossa siis seuraavat kuusi päivää. Se tarkoittanee ahkerampaa päivitystäkin. En voi edes lukea tenttiin, kun unohdin hakea tenttikirjan kirjastosta. Voi harmi

.

Työpöydän La Belle Epoque -asetelma, kortin maalaus on Leon Bakstin The Supper.

Muita huomioita:

Tämän joulun amaryllis on taas vaaleanpunainen, mutta kahden kukkavanan sijaan se kasvattaa jo kolmatta! Elinvoimainen tapaus.

Hankin uuden kaverin. Sen nimi on Mirkku. Mirkku on söpö, vaaleanpunainen ja ehkä hieman vaikeaselkoinen. Mirkku ei vielä tule Onnin kanssa toimeen henkisesti, vaikka fyysinen puoli pelaa moitteettomasti. Mirkku on siis niinkin tavallinen nainen kuin Nokia 6210 voi olla. En ymmärrä miksi Bluetooth-yhteys ei suostu toimimaan, vaikka piuhan kautta yhteys onnistuu mainiosti.

Olen tänään hieman aloittanut uutta omaa projektia. Ehtisikö välipäivinä neuloa sliparin?

Ja vaikka marisenkin välillä asuinpaikastani, on taivas täällä upean avara. Tähdet tuikkivat kauniisti ja auringonnousut ja -laskut ovat hienoja.

Auringonnousu viime viikolta:

You may also like

12 Comments

  1. Oikein hyvää ja lämmintä vuoden loppua pitkäaikaiselta lurkkerilta.Nyt täytyi ryömiä päivänvaloon sillä olen nimennyt autoni myös Mirkuksi. Koska Mirkkuihin voi luottaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.