Mielitty valistaa

Olen aina naureskellut sille luulolle, että kylmettyminen aiheuttaa flunssaa. No enpä naura enää. Viikonloppuna tuli hipsittyä verkkosukissa ja uusissa remmikengissä ympäri kaupunkia. Ja mitä tästä huvista seurasi? Kuumetta ja hengityksen salpaava yskä.

Eli tytöt! Muistakaa pilkkihaalari, kun olette lähdössä bilettämään.

You may also like

17 Comments

 1. Jossain lääkärilehdessä kerrottiin, että kylmettyminen EI aiheuta flunssaa, ellei elimistössä ole flunssaa aiheuttavia bakteereja. Mutta kelläpä ei olisi tähän aikaan vuodesta flunssabakteereja kehossaan…

 2. Itse olen samalla uskomukselle kanssa aina naureskellut, mutta onpahan tuo kait tosiaan niin, että se kylmettyminen heikentää vastustuskykyä, ja antää pöpöille tilaisuuden käydä kimppuun.Toivottavasti oli edes hyvät pippalot, kun niistä joutuu noin kärsimään.

 3. Äidilläni oli pilkkihaalari penkkareissaan. Oli kuulemma ollut lähes ainut, joka ei ollut palellut rekan kyydissä.Eli varteenotettava on neuvosi, hehe.

 4. O.S., ko. viikonlopun voi varmaan laskea elämänkokemukseksi, jos ei muuksi.Laura, mä unelmoin pilkkihaalarista, jossa olisi teddyvuori. Vähänkö olisi päheä ja lämmin!

 5. Kyllä vain, äiti on ollut oikeassa, vaikka joku on muuta väittänyt. Mutta en ole kuitenkaan vahingoniloinen; oli nimittäin fantastista hernekeittoa ja ihania itseleivottuja laskiaispullia ja paljon suklaata sunnuntaina – olisi kannattanut tulla…

 6. Mulle kävi samalla lailla toissa viikonloppuna. Luulin, että on tarpeeksi vaatteita, kun käyn vain yhdellä, ja pääsen ratikalla kotiin… Mutta eihän se yhteen jäänyt. Toisaalta oli kyllä niin hauskaa, että se melkein korvasi vilustumisen – ja oli hauskaa huomata, etten olekaan vielä niin vanha, ettei ‘yhdet’ voisi tarkoittaa ‘monta’. :)Olen muuten villahousujen vannoutunut käyttäjä, mutta baarissa niissä tulee vähän kuuma, ja niiden riisumis-pukemis-operaatiot vähän rasittaa.

 7. Mää neuloin puuvillalangasta likoilleni mamelukit, siis sellaset villahousun tyyppiset ekstrapöksyt. Ne saa jopa ahdettua farkkujenkin alle.Mamelukkien omistajat jopa käyttävät niitä, olivat siis tarpeen!Muuten, kannattaa aina pitää jalkansa, kätensä ja päänsä lämpösinä. Jänniä kenkäpusseja vois siis alkaa kehitteleen…

 8. Hahahaha…Aikoinani mentiin pikku hameessa, ja lyhyt jakku pakkasasteilla ja julkisilla kulkuneuvoilla.Hehehe, se oli silloin, nyt taksilla jos edes sillä

 9. Sukulainen (äiti tai sisko luultavasti), nyt tulee taas pukeuduttua järkevämmin.:) Sunnuntaina en kyllä olisi mitenkään päässyt, kun nukuin klo 19 asti.Cat, no tuo on juuri se ongelma, ei baariin/juhlimaan oikein voi kerrospukeutua. Muuten villahuosut on tosi pop. Minulla on kahdet. Eipä olleet lauantaina jalassa. Oluissa “yhdet” tarkoittaa useimmiten “aika monet”.:)Sinilga, olen miettinyt vaihtokenkäasiaa ja kenkäpusseja, mutta olen tullut siihen lopputulokseen, että ihan niin täti en vielä ole, että kehtaisin ottaa vaihtokengät mukaan. Tiedän, olen nolo, kun välitän tuollaisista asioista.The prize, taksin odottaminen tuskaa vasta onkin.:)

 10. Kävin viime talvena pitkästä aikaa talvisessa Suomessa. Olin varautunut ottamalla ihan kauheasti lämmintä mukaan. Menin tyttöjen kanssa baareihin ja alkoi tulla hiki.Se olin sitten minä joka Treella Doriksen pienessä vessakopissa otti villasukkahousuja farkkujen alka pois ja kaatuili sinne tänne korot vinossa.Kaikki johtui siis villasukkahousuista.

 11. Hei! Kommenttini ei liity k.o. postaukseen – ajattelin vain anonyymisti tunnustaa, että seuraan blogiasi ja ihailen suuresti kädenjälkeäsi. Olet todella taitava! Löysin sinut joulun alla etsiessäni sopivaa hartiahuiviohjetta ja sen seurauksena tein äidilleni Liisan lilja -huivin joululahjaksi. Se onnistui loistavasti ja lämmittää nyt viluisen äitiliinini hartioita. Kiitos ohjeesta ja hyvää jatkoa käsitöiden parissa!

 12. Violet, villahousuja tai villahousuttomuutta (aina tilanteen mukaan) voi syyttää kaikesta.:)Anonyymi, mukavaa, että pidt ohjeistani, palautetta on aina kiva saada!

Leave a Reply

Your email address will not be published.