Pimp my neuletakki osa 2

Itseasiassa tämän takin tuunauksen aloitin jo vuosi sitten, kun olin viininpunaista neuletakkia tuunannut. Viininpunainen takki on ollut ihan lempparini, mutta koska mustaa väriä vierastin aika pitkään (nyt se on tosin päässyt takaisin armoihin), mustaa takkia ei tullut loppuun tuunattua.

Takin kiinnityksenä oli ennen vetoketju. Korvasin vetoketjun isolla helmiäisnapilla. Neuletakin pääntietä suurensin ja ompelin pääntien koristeeksi valkoisen puuvillapitsin.

Vasempaan hihansuuhun kirjailin villalangalla ketjupistoilla sydämen ja ympäröin sen erilaisilla valkoisilla napeilla:

Kohta tämä nainen lähtisi baariin.

Vinkkinä niille, jotka haluavat vaikuttavia tilisiirtoja (tosin pois omalta tililtään): viime viikolla oli hirveä miettiminen, kun tarkistin netistä tiliotetta, että mitä olin ostanut yrityksestä nimeltä Kallion Työ ja Taide Oy. Sitten tajusin, että olin pari viikkoa sitten istunut iltaa Heinähatussa. Epäilyttäviä nuo yritysnimet, mutta tällä kertaa yrityksen nimi korottaa mukavasti viikonloppuisen toiminnan luonnetta.:)

You may also like

9 Comments

  1. Heh. Nappitäti tuunaa:) Mutta tuli kyllä hieno.Tämä nainen lähtisi kans kohta baariin, ei kaupungissa vaan. Kesäkussa tämä sitten lähtisi baarin yms. myös Helsingissä. Aion vakaasti vierailla siellä viikonlppoun (tms) verran, kun Jyväskyläläinen kaverini tulee sinne työharkkaamaan. Ehkä naiset menevät sitten yhdessä baariin:)

  2. Tää on todella onnistunut tuunaus, saatan ottaa hiukan mallia ja tuunata vastaavasti jotain minäkin, kun vaan vielä tietäis minkä…Sinulla on kiva blogi, kuulun vakkarilukijoihisi.

  3. Orange Seeds, no nappitäti on aina nappitäti.:) Joo, nää naiset voisivat mielellään mennä yhdessä baariin. Pidetään mielessä!Mimosa, kiitti.:)Annu, tuunailu on oikeasti tosi kivaa. Mulla on tällä hetkellä kaksi neuletakkia odottamassa. Isosisko, kiva kuulla. Itselläni on ideana tuunailla enemmänkin, voi kun aikaa vain olisi enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.