Hurjaa menoa Kumpulan Kyläjuhlilla

Tässä pieni videopätkä viime lauantailta:

Videosta myös huomaa miksei minusta ikinä tullut juontajaa.:)

EDIT:

Useampi kommentoija on epäillyt, että siili olisi ollut vakavasti sairas. Luonnonvaraisten eläinten auttamisesta on artikkeli HESY:n sivuilla.

You may also like

28 Comments

 1. Voi hömelöä siiliä :DIhan hukassa pikkuinen. Tai sitten sillä oli tylsää ja yritti vain rikkoa rajoja!Siilitanssahtelua.

 2. Pelkäänpä, että siilisi oli sairas ja olisi tarvinnut kipeästi apua. Tasapainossa/korvassa tms on jotain pahasti vialla, koska se ei kykene etenemään suoraan – vai kykenikö? Videostasi ei käy ilmi, jatkoiko siili matkaansa pyörimisen jälkeen “normaalisti”. Kurja juttu joka tapauksessa.Selostuksessa sinänsä ei ollut mitään vikaa :)

 3. Siili oli ilmeisesti ottanut muutaman bissen liikaa siellä kyläjuhlilla… Selostus sopi ihan täydellisesti yhteen filmin kanssa. :)

 4. Itselleni tuli mieleen, että joku ajattelematon Kyläjuhlilla oli päättänyt kokeilla, että miten siilille maistuu olut. Vähän mietin, että olisiko siili pitänyt toimittaa johonkin hoitoon, mutta se vaikutti kuitenkin aika pirteältä yksilöltä ja lopulta päätyi tuhisemaan pensaikkoon.

 5. Tuosta tuli ensiksi mieleen akvaariokalamme, joka hyppäsi pois akvaariosta ja kunhan sen sain koirankarvoista puhdistettua ja takaisin veteen, oli sille jo jotain käynyt: ei osaa uida suoraan, vain ympyrää.Toivottavasti siilillä ei ole mitään vakavaa vialla.

 6. heh, no hei aivan mahtavaa :)on se hienoa et siili on keksinyt ihan omaa kivaa :Dkyllä siut pitäis selkeesti jotain formuloita selostamaan palkata

 7. Hassua. Kuvittelin , että sulla on matala äämi, mutta ihan kuulostat pikkutytöltä.

 8. Ihmiset luo radioäänistäkin aina omat kuvitelmansakin, ja harvoin nuo yhteensopivat, kuvitelmat ja todellisuus.Olet muuten mun kälyn äänikaima. Ja teidän pitäisi olla ainakin kaksi eri henkilöä.. Ellei mun kälyllä ole kaksoiselämää netissä…Jahas.

 9. Voisin kuvitella, että minä selostamassa formuloita olisi jotain aika jännittävää: “Ja nyt viimeinen kierros, eiku… hihhihhii.” tai muuta yhtä prota.:DItseasiassa omasta mielestäni minulla ei ole samanlainen ääni kuin videolla, mutta tietenkin oman äänensä kuulee aina erilaisena. Mitä sanovat blogin lukijat, jotka tuntevat minut livenä?Omasta mielestäni ääneni vaihtelee tosi paljon sen mukaan millaisessa roolissa olen. Ja todellakin, olen vähän kauhuissani, jos normaalisti kuulostan tuolta kuin videolla!:) 182-senttinen emäntä varustettuna pikkutytön äänellä vaikuttaa aika pelottavalta.

 10. Voi siiliä… Aika parka.Selostus oli kyllä mitä mainioin. Jos selostaisit vaikka ensi vuonna jääkiekon mm-kisat? “Nyt tulee maali, ei… ei… tulee… ei tullutkaan… tulee… ei… ei… Nyt tämä matsi loppuu… ei… ei loppunutkaan… nyt se loppuu…” Olis aika hyvä :)

 11. voi toista. olikohan se vähän hämillään yllättävästä porukan määrästä eikä oikein tiennyt parka mihin mennä.. mutta siilit on kyllä ihania. :)

 12. Oliskoos tää pikkunen kipittäjä ollu jonkin makupala-hajun perässä?Siileistä täytyy pitää huolta, tuhisijat on niin tarpeellisia luonnossa.Kiva ääni sulla!

 13. Ei se kyllä yhtään kuulostanut sulta :D. Ei sulla irl ole läheskään niin nuori ääni kuin tuossa!Ainakin kotiolossa kääpiösiilet juoksevat ympyrää harva se hetki. Ainakin itseäni enemmän huolestuttaisi se, että pikkusiili oli uskaltautunut noinkin avoimelle paikalle, ja vieläpä noin valoisaan aikaan!

 14. Jääkiekon MM-kisoja en lupaa selostaa, mut Englannin liigaa voisin hyvinkin.:DMuusikotar, olen huojentunut, sä olet kuitenkin aika hyvä äänien kanssa.:) Ehkä mä otin tuota varten jonkin “siilisöpöstely”-vaihteen päälle.Itseasiassa oli jo vähän hämärää, kun tuo kuvattiin, kello oli suurin piirtein kymmenen illalla. Eli kyllä oli jo ihan siilien liikkumisaika.

 15. Olen seurannut siilin lemmenleikkiä kerran ja siihen ainakin kuului tuollaista ympyränkiertämistä. Jossakin piilossa saattoi hyvinkin olla se kaivattu kaveri, jolle siili esitti lemmenkutsua.

 16. Heii!Lue pilke silmäkulmassa:Selostus oli aivan täydellinen mielestäni, sillä se on: Humoristinen siinä mielessä, että selostajan innostus siilin kuvaamisessa kuuluu, sitten hämmennys, kun siili ei etenekään, ja lopussa pettymys alkaa olla kun siili ei teekään muuta kuin pyörii ympyrää… Voisiko tämä olla verrannollinen ihmisen elämän kaaren kanssa? Ensin ollaan pieniä innokkaita ja kiinnostuneita ympäristöstä, sitten keksitään, että hei, mähän voin kokeilla kaikkee, ja lopulta, että tässäks tää nyt oli. Mulla on tää tässäks tää nyt vaan on, tää elämä, että eikö multa vaaditakaan enempää… mulla on jo kai joku seuraavan vuosikymmenen kriisi, jos tätä nyt kriisiksi voisi sanoa. Hajoitin tietsikkani, ja nyt on uusi, ja menee aikaa, ennen kuin edes osan kaiken maailman linkeistä saan keräiltyä takaisin….Vaan, eipä tarvi pyyhkiä pölyjä heti kun on uusi kone, vaikka kalliiksi tulikin… vaan tällästä tää on. Jee, uusi kone! Vaika liekö yhtä hyvä kuin entinen… Mutta siis kovalevy säästyi ja kaikki miljoona kuvaa on turvassa, joita en ollut mihinkään tallentanut… lahjakas kun olen näiden aparaattien kanssa.T. LadaPs. Ens kuussa 1745 replikalaiva Götheborg saapuu Helsinkiin, sitten on viikko tapahtumia kauppatorilla jne. ja viikkoa ennen juhannusta on 1700-luvun kulttuurifestarit Suomenlinnassa (Les Lumieres). Mut löytää sitten sieltä, ja kannattaa tulla kattomaan ainakin 1700-luvun piknik joka on ilmainen kaikille plus että siellä on ajan sotilasväkeä, sotilasleiriä, tanssiaisia…Muuta infoa löytyy mm: http://www.kaksimaata.fi jawww.historiapaiva.fiMoi!

 17. Hei olisi kyllä kiva tietää mistä tuo ympyrän juokseminen oikein johtuu. Meilläkin päin joskus juoksi siili ympyrää ikävästi keskellä risteystä, pakko oli varovasti hätyyttää koiran kanssa että se siirtyi pois autotieltä. Nauratti kyllä, minusta se siili näytti ihan siltä että jotain on hukassa, esim. kotiavaimet :)

 18. Ainakin lemmikkisiilit juoksevat ympyrää, jos niillä on korvatulehdus.Tuo reppana olisi pitänyt vielä lääkäriin.Voi raukkaa kun päivänvalossa ei osannut pensaikkoon piiloon.Kissanrakujakin sille olisi voinut antaa.

 19. Kerran yksi musta muurahainen käyttäytyi ihan samalla tavalla. (En muuten vienyt eläinlääkäriin.:) Jotenkin tuntuisi, että vikaa olisi juuri korvassa (tasapainoelin) tai sitten aivoissa (suuntavaisto). Ehkä se oli saanut tällin? Tai sitten korvassa oli tulehdus. Mutta ehkäpä vaiva oli lyhyen luontoinen ja parani pienen lepohetken kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.