Bling bling

Nappikermakakut ja nappimöröt ovat saaneet uuden sisaruksen joukkoonsa:

Näille ei ole vielä nimeä, mutta pidän kovasti niiden raskaasta bysanttilaisesta juhlallisuudesta ja krumeluurisuudesta. Ajattelin nimeksi Rihkamarossia

, mutta nimeä täytyy vielä maistella.

Tosin en tiedä tuon koirarossin juhlallisuudesta, mutta hieman hullukin voi olla:

Mustaan univormuhenkiseen takkiin rossi hopeisilla napeilla sopii mainiosti, voisin kuvitella sen sopivan yhtä hyvin myös vaikkapa mustan juhlallisen leningin kanssa.

Muuten olen tänä iltana pessyt viikon tiskit, harkinnut vaatekaappien siivousta (harkitseminen jatkuu yhä) ja tunnelmoinut kynttilänvalossa. Kynttiläkausi on alkamassa pimenevien iltojen myötä, pitänee kipaista joku päivä täydentämään kynttilävarastoja.

Kehyksissä lyhtyjen takana on Zinaida Serebriakovan “Yleisessä saunassa” -maalauksen postikorttiversio. Serebriakovan naisia kuvaavat työt ovat upeita, esimerkiksi hänen omakuvansa on todella ilmeikäs ja kaunis (ja peilin edustan pikkutavarat ovat kiinnostavia!).

You may also like

23 Comments

 1. Oh noes… näitä olin kyllä odottanut, mutta valitettavasta tämän hetkisistä väreistä mikään ei oikein sovi kaavailtuun käyttötarkoitukseeni…:/ Taitaa mennä muille tällä kertaa, siis.

 2. Mulmulmulmulmul!!!!!!! Tosin en osaa valita lilan tai mustan väliltä… Mut mun laukussa on se yksi tyhjä kohta odottamassa uutta sun tekelettä koristamaan.

 3. Seeds, voi harmi. Lähiaikoina ei luultavammin ole tulossa eri värisiä, marraskuussa saattaa tulla lisää.Oola, löytyy musta hopean- tai pronssinvärisillä napeilla tai violetti pronssisilla tai hopeisilla (+hauva). Laita vaik mailia.Kervå, 1) Joo ei.2) Jotenkin viimeaikaisten postaustesi perusteella en ole kovin yllättynyt.:)

 4. Onpa kivoja bling bling-koristeita. Oikein juhlavia.Tuo kynttilät kortin edessä kuva on jotenkin syntinen, heh. Punaisten lyhtyjen alue tai jotain muuta tuli mieleen, ehkä siksi sait innokkaan saunakutsunkin. ;-)

 5. Näistä tulee jollain lailla hauskasti mieleen kunniamerkit, joita kuninkaallisilla tapaa olla. Tuo koirallinen on ehdoton suosikkini. Onkohan se vielä vapaa?

 6. Tuijam, noo, ei tuo nyt niin syntistä ole.:)Scaredycat, ota muhun nopsaan yhteyttä mailitse (mielitty at gmail piste com), olen nyt varannut sulle tuon rossin, kun olit eka kiinnostunut. Kervå, eipä mitään.:D Olen itsekin harkinnut internet-alkolukon tarpeellisuutta.Riikka, postikortti on pietarilaisesta museosta, joko eremitaasista tai venäläisen taiteen museosta, huippupaikkoja kummatkin!Liivia, samettitakkiin tuo sopisikin mainiosti. Varmaan pitäydyn tuossa nimessä, pitää miettiä.Riikka, nyt kiinnostusta on ollut niin paljon, etten tiedä onko noita jäljellä, mutta teen lisää! Eli myytävä ovat.:)

 7. Koira on hauskin yksityiskohta! Noista tulee nimittäin ovelasti hauskalla tavalla mieleen sellaiset koiranäyttelypalkintoruusukkeet, minkä tajuaa vasta nähtyään tuon koiran kuvan ;). Ja Rihkamarossi on musta tosi hyvä nimi!t. enemmän tai vähemmän säännöllinen lukijasi Anna

 8. Anna, juu tuota minäkin ajattelin, kun tein tselleni Lassie-korun.;)Silkkivilla, kiitos. Koira tuo tietenkin koruun tiettyä tyyliä. Absurdiutta?Alcinoe, uskon. Tummat ja dramaattiset värit sopivat sinulle.Katja, itse en tuossa samaa näe, paitsi pitkät hiukset. Mutta Zinaida on tosi kaunis! Tekeeköhän se minusta itserakkaan?Rubiini, omani olen ostanut Porvoossa, Fannysta ja Alexanderista kesällä 2006 (muistaakseni). Eli en valitettavasti osaa sanoa, mistä noita nappeja nyt saa.

 9. Ei nimeen mitään rihkamaa, parempi olisi esim Ruhtinattaren rossi tai jotain, ne on niin aatelisen oloisia. Olen esimerkkisi inspiroimana koettanut tehdä hulpioista rosseja, hulpiot on usein kivoja ja menevät turhaan roskiin. Mutta ei niistä tule noin siistejä, niissä on aina räpellyksen makua…

 10. Käyn täällä välillä lukemassa ja inspiroitumassa, mutta en ole tainnut ennen kommentoida.Sulla on todella kauniita töitä ja ihan mielettömiä ideoita, oon ihan kateellinen.Ihania rosseja=)

 11. Koirarossi innosti minutkin ostotuulelle, mutta valitettavasti se olikin jo löytänyt kodin. Rihkamarossi on oikein iskevä nimi, pidän siitä.

 12. Ihastuin noihin nappimörköihin aivan hirmuisesti! Mistähän noita voisi ostaa/ tilata? suoraan täältä blogista?Myös valokuvalapaset kiinnostavat kovasti. (voit myös mailata hintoja tms: ajkaht@utu.fi)PS: Ei voi kuin ihailla, miten joku osaa tehdä käsillään! Minunkin koulutukseeni(luokanopettaja) kuuluu käsityökurssit, mutta toistaiseksi ne ovat menneet läpi aika heikolla menestyksellä..UPEITA sinun tuotteesi!

 13. Nyt vasta klikkasin tuota Serebriakovan omakuvan linkkiä – ja vaikka taiteilijan nimi ei sanonut mitään, niin juuri tuota maalaustahan olen ihaillut yhdessä vanhempien taidekirjassa (täytyy muistaa kaivaa kirja esille kun seuraavan kerran käyn vanhempian luona)! Taiteilijan katse on ihana, rohkea ja kainostelematon, juuri sellainen, joka houkuttelee juomaan kupin kahvia (tai ehkä teetä) hänen kanssaan ja kuulemaan, mitä ajatuksia hänen mielessään liikkuu.Sekin piti sanoa, että nuo Pilgrimin korvakorut ovat sitten ihanat – sain synttärilahjaksi niihin sopivan ranneketjun, ja yritän päättää, ostaisinko nuo vai saman sarjan lintuhäkkikorvikset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.