Ruhtinatarrossit

Tällaisia olisi tulossa, tämä on siis vain pieni vilautus. Rossit saivat nimen Matroskinin ehdotuksen mukaan.

Nämä ovat myynnissä ensi kertaa joulun myyjäisissä.

You may also like

13 Comments

  1. Voi kun nättejä! Sitten kun aika vierii, laitapa tänne vielä, missä kohtaa myyntipöytäsi on. Käyn Wanhalla joka joulun alla, mutta en aina jaksa kiertää koko putiikkia. Joka pöydällä on jotain houkuttelevaa – aivo sanoo siitä nirsk!

  2. Entä jos ei mitenkään onnistu pääsemään Wanhalle markkinoille…? Voisiko tuollaisen yksittäisen kappaleen tilata postitse, jos kauniisti pyytäisi…?

  3. Pilvi, Oola ja Alcinoe mahdollisuus tilata tulee toivottavasti jossain vaiheessa ennen joulua. Pohdin ja puntaroin juuri parhaillaan kaikenlaisia mahdollisuuksia.Zepa, Vanhalla myyntipöytämme on toisessa kerroksessa. Eli pääovelta tiukka käännös vasempaan ja portaat ylös. Pöytämme on heti siinä aulassa. Vanhalla on tosiaan hirveästi katsottavaa ja yleensä myös kauhea tungos. Tosin ylhäällä on aina väljempää.Norppa, ei mikään ihme, koska tuokin kissa on aika närkästyneen näköinen. Mutta toisaalta Viltsuhan on nykyään niin lempeä söpöläinen!

  4. Onko lisää värivaihtoehtoja vielä tulossa? (Nimim. odottaa kuolaten jotain vaaleaa, kuten valkoinen tai harmaa, tai ehkä jopa ruskeaa tms…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.