Meemiläinen

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.

2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.

3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.

4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.

5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.

6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Minut meemittämään haastoi Terveisiä perheestä -blogin Hanna. Seuraavassa todellakin satunnaisia asioita minusta.

Kas, lempiruokaani suklaata! Alla marmoroimaani paperia.

1. Nukahdan iltaisin helposti. Olen aina tai ainakin teini-ikäisestä lähtien nukahtanut illalla nopeasti ja helposti. Jos minua stressaa jokin asia, saatan herätä aikaisin aamulla saamatta enää unta, vaikka kuinka väsyttäisi. Illalla minua ei kuitenkaan valvota mikään.

2. Pidän onnellisista lopuista tarinoissa (tietysti toivoisin todellisuudessakin kaikkien olevan aina onnellisia). En halua katsoa elokuvia tai lukea kirjoja, jotka päättyvät onnettomasti. Taidan olla eskapisti.

3. Pidän hullunkurisen näköisistä eläimistä. Muunmuassa laiskiaiset, tapiirit ja mäyräkoirat ovat suosikkejani.

4. Tunnen usein huonommuutta siitä, etten ole hyvä missään muussa kuin kankaiden ja lankojen (ts. tekstiilien) parissa työskennellessäni. Olisi esimerkiksi huimaa osata hyvin monia eri kieliä, matematiikkaa tai olla fyysisesti hyvässä kunnossa.

5. Lempiruokaani on laadukas suklaa. Lempijuomaani taas on halvin mahdollinen pikakahvi maitojuomalla ja sokerilla.

6. Jos voittaisin lotossa, muuttaisin isoon ja valoisaan huoneistoon 1950-luvulla rakennettuun kerrostaloon.

Sitruspuserrin on löytö kirpparilta. Oli niin nätti, ettei voinut jättää ostamatta, vaikka olen pärjännyt ihan hyvin tähänkin asti ilman sitruspuserrinta.

Ja nakki napsahtaa seuraaville, jos he vain haluavat osallistua:

Annikki

Orange Seeds

Mieto marinadi

A pot of rose tea

Piilomaja

Oola-laa

You may also like

14 Comments

  1. Ehkä mä en tarvitse ihan onnellista loppua, mutta jos tavallaan ei ole mitään toivoa vaikka koko elokuvassa niin ei kiitos. En ole edes juuri katsonut kauhu-leffoja tai vastaavia, tiedän etten vain ole niitä varten. Mustakin nukkuminen on ihanaa. Mä mielummin nukun kuin kukun väen väkisin, koska nukkuessa näkee yleensä unia. Ja mun unetkin on K-12.

  2. Mä kyllä olen onnellisten loppujen kannalla. Ja esim. dekkareissa on onnellinen loppu tarkoittaa sitä, että kaikki selviää lopuksi, vaikka matkan varrella ihmisiä kuolisikin.Nukkuminen on ihan parasta, tosin unista en tykkää, niitä nähtyäni en koe levänneeni.

  3. Joo onnelliset loput kunniaan. Olen käynyt nyt pari kertaa elokuvissa katsomassa jotakin draamaelokuvia ja onhan se aika noloa, kun elokuvan loputtua valot napsahtavat päälle ja minä yritän vaivihkaa pyyhkiä kyyneleitä silmiltä. Ja ei vain silmät punaisena vaan myös naama punaisena poistun elokuvista. Kaikista nolointa on kuitenkin se, että olen ainoa joka näin tekee.

  4. Olen suorittanut nakin, ja ilmoittanut nakin suorituksesta nakin vaatimalla tavalla. Ugh:)Vai että pikakahvia! Kaikenlaisia paljastuksia :D(sanavahvistus fooffele – hienostoruotsinkielinen kirosana)

  5. Kohdat kolme ja kuusi voisivat olla ihan hyvin minun näppikseltä kotoisin :) Hassunnäköiset eläimet <3Nimim. grafiikantunnilla tapiiri tuloillaan :)

  6. Hei, olen vieraillut blogissasi muutaman kerran… ja sinulla on todella mukava blogi ja ihastuttavia tuotteita. Hauska löytää aina oman alan ammattilaisia :)Jos sopii, lisäilen sinut omaan blogilistaani.

  7. Tarja, jostain syystä minusta linnut eivät ole söpöjä, ne ovat aina vain epäilyttäviä.:)-S-, pidän esimerkiksi Klaus Härön elokuvista kauheasti, vaikka ne ovatkin kauhean surullisia. Mutta tosiaan, ne kun on teatterissa käynyt katsomassa, silmät (ja nenä!) ovat aivan punaiset kahden tunnin itkemisen jälkeen. Noloa.Annikki, no voi fooffele! (<-riikki-intonaatiolla).Scaredy-Cat, tuollainen asunto olisi ihana. Sitruspuserrin ei ole vieläkään päässyt käyttöön, ehkäpä tänään pitää ostaa sitruunaa ihan vain kokeeksi.Laziness, tapiirit!<3Ninuska, ihana tuotteita sinulla. En kyllä ole vielä mikään ammattilainen, mutta halu ammattilaiseksi on kova.Kiitos kaikille meemiin vastanneille.

  8. Ei, olen nähnyt Hitchcockilta vain Vertigon, en mitään muuta. Linnut ovat epäilyttäviä, koska ne ovat käytökseltään niin kaukana nisäkkäistä. Matelijat ovat minusta yhtä epäilyttäviä. Eli söpöys- ja hullunkurisuuspisteitä minulta saavat vain nisäkkäät (ja poikkeuksena ehkä pienet pingviinit).

Leave a Reply

Your email address will not be published.