Knapei ranteiss’

Olen tekemässä muutamia ranteenlämmittimiä, samaan tyyliin kuin toissa syksynä. Muutamien mustien lisäksi on tulossa ainakin tummanpunaisia tummilla napeilla.

Kaikki napit ovat muovia, myös tuo kimmeltävä kukkanappi:

Ihailen ja pihtaan vanhoja vihreitä lasisia kissanappeja. Napit ovat pieniä, noin 1,2 senttiä halkaisijaltaan. Kissakuvio on kömpelö ja outo, se muistuttaa lähinnä sikiötä. Haluaisin napit jonkin erikoiseen neuleeseen itselleni.

Pyydän anteeksi, kun en ole jaksanut kommentoida edes blogiini tulleita kommentteja. Jotenkin tunnun olevan ihan horroksessa. Väsymys vaivaa, unelmoin kesästä, auringosta ja lämmöstä.

Tosin jotain on tapahtunutkin: vihdoin ja viimein kotisivuilleni on saatu monen ihmisen voimin Kellokukka-ohjeen englanninkielinen versio. Kiitos ylläpidolle ja kahdelle neuleohjeen kääntäjälle, Tuulialle ja Sannalle.

You may also like

5 Comments

  1. Onpa kivan näköiset rannekkeet. Onko huopa kierrätettyä vai oletko jotain ostanut tuollaista? Itsekin juuri lajittelin nappilaatikkoani ja siellä oli vaikka kuinka paljon tuollaisia “tää on niin ihana etten raaski käyttää tätä mihinkään”-nappeja. Mutta niitä on vaan niin kiva vaikka vaan hypistellä :)

  2. Nunt, en tajua, miten mulla jäi linkki uupumaan. Olenhan siis vieraillut blogissasi Ravelryn kautta.:)Valokki, huopa on kierrätettyä neulosta. Eli huovutan vanhoja, jo kulahtaneita neulepuseroita ja käytän niistä kaikki siistit osat. Huovutettu neulos on tosi kätevää asusteisiin, se pysyy muodossaan, on lämmintä ja pehmeää.Mulla on myös paljon noita “en raaski käyttää” -nappeja.:)

  3. Ooh… nuo kissanapit ovat aivan jumalaisia! (sanoo hulu kissa-täti…)Söpöjä, mutta eivät imeliä ja aivan ihanan värisiä… Toivottavasti ne pääsevät vielä joskus arvoiseensa neuleeseen. Ja nappejahan on tosiaan kanssa kiva kierrättää. Sitten kun neule kulahtaa, voi napit irrottaa ja käyttää taas uudelleen. Niihän varmasti on perinteisestikin tehty, silloin kun metalliset napit ovat olleet koruihin verrattavissa olevaa arvotavaraa.

  4. Juu, laadukkaita nappeja on aina mukava kierrättää. Minähän leikkaan risoista vaatteista aina napit pois (siis sellaisista vaatteista, joita ei viitsi kierrätykseenkään laittaa).Kauniit napit ovat koruja itsessään, en oikein vielä osaa sano mihin nuo kissit pääsevät. Neulee sijaan ehkä tauluksi seinälle?

Leave a Reply

Your email address will not be published.