Hiljaisuuden katkaiseminen

Pieni päivitys, joka on samalla myös mainoskatko.

Ruhtinatar -rosseja:

Eli tänään alkavat Vanhan ylioppilastalon Perinteiset joulumyyjäiset, joille osallistun sisareni Milenan kanssa. Milenan Hippakorujen lisäksi pöydästämme löytyy valokuvaaja Rosemarie Särkän stencil-valokuvakalenteri ensi vuodelle. Wikipedia kertoo mitä ovat stencilit.

Pitsitär-rosseja:

Pöytämme löytää perinteiseltä paikalta, talon 2. kerroksesta, Musiikkisalin aulasta (eli pääovesta sisään, tiukka kaarros vasempaan ja rappuset ylös). Itse olen paikalla varmasti viikonloppuisin, arkisin olen paikalla viiden jälkeen. Niin ja myyjäiset ovat avoinna 13.-23.12. arkisin klo 11-20 ja viikonloppuna klo 11-18.

Uusia nappikaulureita:

P.s. Olen hengissä, mutta en tiedä milloin blogiin muuten palajan. Pitäis ja pitäis.

Aloitin blogin pitämisen ajatuksien järjestämistä varten, elämän järjestämistä varten. Nyt elämä on järjestyksessä ja aikataulutettu. Töissä käydään, vapaa-ajalla puuhataan, kuunnellaan musiikkia, kokataan, opetellaan syömään aamiainen ja päivällinen pöydän ääressä. Viime aikojen suosikkiruoka-aineeksi on noussut bataatti.

Tämä kaikki tuntuu hyvältä, mutta siitä ei ole tarvis raportoida. Asiat ovat olemassa muutenkin. En ole lopettamassa bloginpitoa, mutta en usko, että kovin tiiviiseen postitustahtiin ollaan palaamassa lähiaikoina.

You may also like

7 Comments

 1. Olen jo pitkään seurannut blogiasi, mutta vasta nyt selviän kommentoimaan :)

  Harvemmallakin postitustahdilla aion pysyä saeuraamassa blogiasi. Kuulumisiasi on aina ollut mukava käydä lukemassa ja muutenkin olen pitänyt tavastasi kirjoittaa. Toivon, että joskus saan kehitettyä oman blogini yhtä personalliseksi kuin sinulla :)

 2. Mukava tietää, että olet hyvin olemassa.
  Kauniita, herkkiä töitä; varsinkin kaulurit houkuttavat väriharmoniallaan ja napituksillaan :)
  Harmi, että myyjäiset ovat siellä satojen kilometrien päässä…

 3. Hei vaan kässäkollega,

  olen seurannut blogiasi aika pitkään jo. Mainitset viimeisessä postauksessa käyväsi töissä, niin herää tietysti kysymys, missä käyt "oikeissa töissä" -opettajanako? Vaiko jotain ihan muuta?

  -alanvaihtoa miettivä

 4. Kunhan aina välillä käyt täällä kirjoittelemassa ja laitat kuvia ihanista käsitöistäsi. Jooko?
  T. Selja

 5. Menestystä myyjäisiin ja muuhunkin elämään! :) Nuo kaulurit ovat ihania, varsinkin näistä tuo sinisävyinen.

  Elämää on elämää, ei bloggailua, varten. Minä kyllä säilyn lukijanasi harvemmallakin päivitystahdilla. Ja tykkään muuten myös bataatista kovin! ;) Maistui äskenkin namilta uunissapaahdettuna muiden vihannesten kanssa. ;D

  Hyvää joulunodotusta!

 6. Lumileopardi, kiitos kommentistasi ja mukava kuulla, jos jaksat seurata hiljaisempaakin blogia.

  Pirle, juu täällä ollaan! Tai täällä ja täällä, enemmänkin oikeassa elämässä :) Live-myyjäisiin voi tietysti olla aika pitkä matka, mutta toivottavasti valokuvat vähän ilahduttavat.

  Alanvaihtoa miettivä, en toimi opettajana vaan tekstiilialalla tukkuliikkeessä myynti- ja markkinointityössä. Tykkään työstäni todella paljon.

  Selja, juu ei tämä tähän lopu. Piipahdan varmasti aina raportoimassa, kunhan raportoitavaa tulee. Kaikenlaisia tekstiiliprojekteja on nytkin käynnissä :)

  Matleena, kiitos, kiitos. Bataatti on todella herkkua, viime aikoina olen syönyt sitä mm. juuri uunijuuresten kanssa. Mukavaa joulunodotusta myös sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.