Viikonloppua, ompelua ja neulomista

Tässä valmistuu tunika tai sitten ei… Omaan opettajamaisen varman asenteen.

Taas on yksi arkiviikko takana, päivät vain menevät ohi, tsiuuuh. Tänään on ollut Helsinki-päivä ja suunnittelin kyllä oodimaista postausta (taas vaihteeksi) rakkaalle Helsingilleni, joka on maailman paras paikka. Vältytte kuitenkin Helsinki-ylistykseltä tällä kertaa.

Huomenna taas on Knitting in Public -päivä. En ole aikaisemmin KIP-päivään osallistunut, mutta tällä kertaa osallistun jo työnkin puolesta LankaMaailma Nordian KIP-tapahtumaan. Muita Suomessa järjestettäviä KIP-kokoontumisia voi selata viralliselta KIP-sivulta. Neulojat ovat ihastuttavan tomeraa ja aikaansaavaa väkeä.

Oli päivä mikä tahansa, on neulomista hyvä harrastaa joka päivä. Ja ompeluakin ainakin kerran viikossa!

You may also like

5 Comments

  1. Joo, kyllä julkineulomispäivänä saa myös virkata.:)

    Itsellä oli juuri virkkuutyö mukana, vaikkakaan en sitä juuri ehtinyt tehdä, kun oli niin paljon muuta tekemistä.

  2. On ihaNAINEN ompelukuva! Tuli melkein hinku ompelemaan – olet oikeassa: neulomista kerran päivässä ja ompelua kerran viikossa. Viime aikoina kuitenkin nuo rukit ja kuidut ovat ryöstäytyneet villeiksi. Olen koukussa.

  3. Tämä ei liity millään tavoin tähän aiheeseen, mutta joskus aiemmin täällä puhuttiin kansallispukuaiheiden uusiokäytöstä (ref. virolaiset tennarit). Nyt törmäsin tällaiseen putiikkiin http://www.oprikka.com. Terveisin Ellimelli

  4. Ooh, kiitos Ellimelli tuosta linkistä! Tuotteet ovat ihania, pitääkin perehtyä niihin paremmalla ajalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.