Kysymys:

Onko yksinkertaisten mustien balleriina-avokkaiden löytäminen Helsingistä vaikeaa?

Vastaus:

ON.

Mutta sen sijaan netistä löytyy vaikka mitä! Ei kylläkään yksinkertaisia korottomia kapealestisiä mustia avokkaita. En minä halua solkea, hapsua, tupsua tai muutakaan “kivaa” yksityiskohtaa. Haluan ajattoman yksinkertaiset kesäkengät, joilla on hyvä kävellä.

You may also like

22 Comments

 1. No sieltäpä löytyi vaikka minkälaista “kenkää”! Kävelykenkä- otsikonkin alta löytyi vaikka mitä härpäkettä jota en kyllä ihan tunnistaisi “kävelykengäksi”! Kirsikka

 2. Minun mielestäni on ylipäätäänkin niin, että kun Helsingin keskustaan lähtee etsimään jotakin tiettyä asiaa, sitä ei varmasti löydy. Pitäisi vaan lähteä kuljeskelemaan ja ostaa mitä vastaan tulee. Itse olen etsinyt kuukausikaupalla ruskeaa trikoopooloa, eikä missään ole.

 3. Mielenkiintoinen kokemus on myös etsiä kenkiä naisihmiselle, jonka koipi on kokoa 42. Löytyykö mistään muutakin tarjontaa, kuin Tanttaliiton hyväksymiä mustia kenkiä (tai Marskin Kengän Transsu-mallistoa)? nimimerkillä epätoivoinen isokenkäinen

 4. Oot varmaan Camperista katsonut jo… Ballerinathan itse asiassa on tosi huonot kävelykengät, niissä on lätyskäpohja eikä jalalle ollenkaan tukea, fysioterapeutti sanoi että voin heittää omani suoraan roskiin.

 5. Matroskin, on ärsyttävää, kun kaikkea myydään nykyään vain sesongin mukaan. Tai kaiken lisäksi paljon ennen sesonkia. Tuntuu naurettavalta etsiä kesäkenkiä nyt, mutta kun ne kesäkengät ovat tulleet kauppoihin ja kivoimmat menevät paljon ennen kesäkuuta.Scaredy-cat, tuon kestävyyden takia haluaisin laadukkaat, nahkaa niin ulkoa kuin sisältäkin. Anonyymi, nuo isot ja pienet koot ovat varmaan aika kortilla kaikkialla.:/ Netistä löytää, jos haluaa riskeerata ja on valmis palautusrumbaan.Frigga, Camperilla ei ole tänän kesänä yhtään kapealestistä kenkää, vaan ne on kaikki niitä ankkamallisia. Mulla on yhdet ihanat kapealestiset tummanruskeat camperit parin vuoden takaa. Mulla ei jalat kipeydy balleriinoista tai kiinatossuista, toisaalta en edes kesällä kymmeniä kilometrejä päivittäin kulje tuollaisissa tossuissa.

 6. Hei,Ehkä haluatkin kiina-tossut (josseivat ne ole poliittisesti epäkorrektit ) ja niitä löytyy esim Itäkeskuksen Intia-kaupasta hintaan 15 jotain.

 7. Hei vielä,Nonnih,ehkä kannattaisi ensin lukea aikaisemmin kirjoitettu ennenkuin rupeaa lähettelemään kommentteja.Siis ei kiina-tossuja.

 8. Kiinatossut ovat muuten tosi kivoja (olen käyttänyt niitä puhki lähemmäs kymmenen paria), mutta ne eivät tosiaan ole kauhean kestäviä. ja esim. yksi rankempi vesisade saattaa pilata tossut lopullisesti.

 9. Ostin viime kesänä Clarksin tällaisethttp://www.myshoes.be/image/product/1665/0_400x300.jpgja ovat kapeat ja valtavan hyvät jalassa.

 10. Hih, täällä on yksi joka hihkuu Camperin “ankkalestisille” kengille – vihdoinkin on mun jalkaan sopivia kenkiä! Tai siis en ole käynyt katsomassa, mutta luotan sun havaintoihisi.

 11. Hei, vieläkö ehtii vinkata yksinkertaisista mustista matalakantaisista avokkaista: koeta löytää CLARKS’t jostain! Ne ovat laatunahkaa ja vuoritetut, yksinkertaiset ja ladyliket, näyttävät siroilta mutta ovat jalalle kuin aamutossut. Ihan uskomattoman mukavia kenkiä, joilla voi myös KÄVELLÄ. Maksoivat noin 55 puntaa pari Lontoossa, mutta 50% lisääkin maksaisin, niin hyviä ovat. Ostin 2 paria, että toiset saavat levätä.Saa varmaan Suomestakin. :-)

 12. Niin, ja mun Clarkseissa ei ole mitään remmejä, solkia tai nappeja ja vetoketjuja, ihan koreilemattomat hyvin tehdyt kauniin kapeat kengät joissa on kauniisti istutettu kumipohja, sopii Suomen oloihin hyvin.

 13. Aurora Borealis, mä olen jonkin verran Clarkseja katsonut, mutta tuollaisia ei ole tullut vastaan. Pitää jatkaa etsimistä. Kyllästyin kenkämetsästykseen viikko sitten ja nyt en ole asialle jaksanut tehdä mitään. Pitää ottaa vähän hermolepoa välillä.:)

 14. Joku ystävistäni sanoi, ettei Suomesta enää edes Stockmannilta saa hyviä kenkiä. Halpatuontia kengät ovat täällä Ruotsissakin, mutta hyviäkin saa kovaan hintaan (esim. Mefisto). Kannattanee katsella kenkiä myös Tallinnassa, siellä ollaan muotitietoisempia ja liikevaihtovero on paljon matalampi. Itse ostan aina kahdet, jos hyvät löydän, vaikka olisivat ihan samaa malliakin. Nyt löysin kahdet erilaiset, ne Clarksit. Maailmalla ihmisiä katsotaan kenkiin, Suomessa ei vielä olla niin pitkällä pukeutumisessa. Jalkojen mukavuuteen ja sopiviin kunnon kenkiin kannattaa panostaa nuoresta asti, niin ei tarvitse vaivaisenluuleikkauksia keski-ikäisenä. Monella joka nuorena survoi jalkansa mihin vaan, on vanhempana ainoana jalkineena lenkkitossut kaikkien asujen kanssa, kun jalat ovat pilalla.

 15. Löytyipäs englantilainen Clarks nettisaitti ja siellähän niitä on, kauniita ballerinoja, nahkaa ja nahkavuori, 39,90 GBP – ymmärtääkseni niitä saa postitsekin.http://www.clarks.co.uk/EpiDrivenLandingPage.aspx?key=NewLine&value=newlinehttp://www.clarks.co.uk/EpiDrivenLandingPage.aspx?key=NewLine&value=newlinePohjakin näyttää hyvältä ja värejä on. Monet tilaavat ulkomailta ja ne tietävät Englannissa meidän numeromme myös. Toivottavasti tämä ilahdutti Elinaa!

 16. Violet ja Aurora Borealis, olette selvästi osuneet juuri samaan kenkäpariin! Kiitos paljon vinkistä!Malli on tosi nätti ja näyttää tarpeeksi kapealta, ainoastaan tuo rusetti vähän mietityttää. Katsotaan, katsotaaan… Tuo on kyllä aika hyvä ehdokas. Esittelen sitten täällä mihin kenkäpariin päädyin.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.