Pääsiäinen kuvina

Olimme eilen vanhempieni luona pääsiäislounaalla ja -kahveilla. Äiti oli tehnyt perinteiden mukaisesti pashaa ja minä ja nuorempi pikkuveli hoidimme koristelun.

Veljen tyyli oli hieman anarkistisempi, itse yritin pysyä kuvioissa.:)

Perheen valloittavin perheenjäsen on vanhempieni koira Nalle. Nalle on edelleen kovin nuori, alle yksivuotias, mutta ei todellakaan enää mitenkään pieni. En ollut tajunnutkaan, että eurasiereista tulee noin isoja. Luonteeltaan Nalle on kuitenkin hyvin lempeä, vaikkakin välillä ärsyttävän välinpitämättömän kissamainen. Suurimman osan ajasta Nalle näyttää hyvin huolestuneelta.

“Mitä tapahtuu?”

“Voivoi, kun ei vaan mitään kävis. Maailmanloppu on täällä ihan justiinsa.”

Pääsiäiseen on kuulunut paljon kävelyä vastapainona Mignon-munien, pashan ja mämmin syömiselle. Olen hieman pettynyt, että luvattua lämpöaaltoa (ts. +11 astetta) ei tullutkaan, vaan lämpötila on Helsingissä pysytellyt +5 asteen molemmin puolin.

Ostin itselleni pääsiäislahjan, uudet korvakorut. Tamperelaisen Susanna Nurmisen uniikkikoruja voi ostaa ainakin Helsingissä Jonkista.

Kyllä täällä on vähän neulottukin. Tosin Tilli-paita ei ole edistynyt mihinkään. Kuten ennustin, tekeminen on nyt tyssännyt puhvihihoihin.

Linkkivinkkinä: Ystäväni Visualisti on tehnyt ihania nappimagneetteja, jotka (tottakai!) sopivat väreiltään täydellisesti heidän kotinsa muuhun sisustukseen. Visualisti ottaa myös upeita valokuvia, olen kade (ja haluan myös järkkärin).

You may also like

3 Comments

  1. Voi toi koira on mahtava. Just tuollaista pitäis nyt päästä halailemaan, niin fiilis paranis.Susannan korut on mun mielestä aivan ihania! Tapasitko häntä silloin messuilla, olivat siinä mun viereisessä pöydässä?

  2. Oih, kiitos mieltä ilahduttavasta linkkivinkistä! :) Ja voi ei mikä mahtavan ihana perheenjäsen vanhemmillasi on!Ihanat olivat myös uudet korvakorusi, täytyykin käydä kurkkimassa, josko sieltä löytyisi muitakin kuin korviksia – minulla kun niitä reikiä ei ole edelleenkään…

  3. Susanna, Nalle on ihanan halailtava, tuo turkki on mielettömän paksu ja pehmeä.:) En mä tajunnut ollenkaan, että ne on SEN Susannan koruja (en tajua miksi). Kyllähän mä kävin niitä monta kertaa pöydässä ihailemassa.Visualisti, piti tosiaan mainostaa sun mahtavia nappimangneettejasi.:) Jonkissa on ainakin Susannan kaulakoruja korviksien lisäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.