Ihan hillitöntä

Kyllä venäläisiltä luonnistuu:

Tanssi Venäjä ja itke Eurooppa (jos oikein tajusin). Hämmentävää, todella hämmentävää.

You may also like

8 Comments

  1. Hiukan masentaa, kun tykkään kauheasti venäläisestä kulttuurista, mutta en ole löytänyt mitään venäläistä nykymusiikkia mistä pitäisin.

  2. Ano, omia suosikkejani on Mumiy troll ja Zveri. En kuitenkaan kauheasti tunne venäläistä musiikkia.Lilian, tuo on aivan hillitön.:)

  3. No mitä, aivan mahtavaa hengennostatusta! Venäläinen maku on tosin hiukan erilainen kuin suomalainen, mutta ideahan nyt on ihan selvä!!! Elina unohdit sanoituksesta tärkeimmän: “Mutta minulla on kaikkein, kaikkein, kaikkein kaunein peppu.” HAH!Milena

  4. Jees! Tähän jatkoksi sopii toinen helmi, joka joskus vuosi sitten oli Venäjällä suuri hitti (laulaja on kuulemma bosnialaistaustainen arkkitehti, joka oli innostunut opiskelemaan laulua):Peter Nalitch: Guitarhttp://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk

Leave a Reply

Your email address will not be published.