Sukista ja hiuksista

Koska viime vuoden sukkasaldo oli niin onneton (vain KAKSI paria sukkia), niin tänä vuonna pitää petrata. Jo blogin nimikin velvoittaa. Marraskuun 4. päivänä aloitetut sukat ovat ensimmäinen-sukka-melkein-valmis -vaiheessa.

Huomasin joskus viime vuoden puolella, että Hanna oli saanut jo marraskuussa valmiiksi melkein samanlaiset sukat. Tuo on kyllä kaunis pitsikuvio.

Ja nyt seuraa taas hiuspohdiskeluja:

Kävin eilen kampaajalla. Valitsin paikaksi Friggan suositteleman Volymexin, koska se on “kotimatkan varrella” ja siellä nähtävästi osataan käsitellä pitkiä hiuksia. Olin melko nynny, hiuksistani leikattiin noin 20 senttiä ja edestä vähän kevennettiin. Sijoitin pienen omaisuuden Tigin hoitotuotteisiin ja nyt minulla on kaikki edellytykset pitää hiukseni kunnossa. Headrush -kiiltosuihke tulee olemaan monen päivän pelastaja.

Tuo 20 sentin hiusten lyhennys teki ihmeitä. Tykkään kovasti! Kuten kuvasta näkyy, latvat olivat todella kuivat. Hiukset tuntuvat nyt paljon kevyemmiltä, ne eivät samalla tavalla takerru kaikkialle ja ne on helppo harjata. Huonona puolena mainittakoon, että letillä hiukset ovat nyt todellinen nysä. Hassua, kun on tottunut pitkiin hiuksiin, niin nyt hiukset tuntuvat vain puolipitkiltä, vaikka tottakai tiedän, että ne ovat edelleen pitkät. Ja onneksi ne saa edelleen saksalaistyyppiselle hiuskruunulle. :)

Joku ihminen muuten veti herneen nenään edellisestä hiuskirjoituksestani. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun minusta puhutaan Suomi24:n feminismi-palstalla (tosin nähtävästi miehen toimesta). Olen melkein julkkis. Vinkkinä todettakoon, että jos on kommentoitavaa, niin kyllä minun blogiinikin saa kommentoida, ettei tarvitse mennä avautumaan muille foorumeille.

You may also like

12 Comments

  1. Siitä se alkaa, julkkisura!Juu, tuolla palstalla “keskustellaan” vaikka mistä. Muinoin mm. minun lapseni nimestä, että miten joku voi antaa niin pimeän nimen;-)Onko posti muuten jo tuonut sen mun pakettini?Kerrothan kun se tulee että voin taas hengittää normaalisti!

  2. Juu, kansan syvät rivit saavat äänensä kuuluviin. Kummallisista asioista ihmiset jaksavat meuhkata. ;)Tämän päivän posti ei ole vielä tullut, eiköhän se tule tänään taikka huomenna.

  3. Minäkin pidin pitkiä hiuksiani puolipitkinä silloin kun ne eivät enää yltäneet yli vyötärön. Ajattelen muuten edelleen helposti itseäni pitkätukkaiseksi, kun suurimman osan elämästäni olen ollut. Ja sitten hämmennyn kun muistan, ettei minulla enää olekaan pitkät hiukset.wlhsh

  4. Jee, uusi vuosi ja uusi tukka! Itse menen kampaajalle helmikuussa kun on taas rahaa. Tekoälyn tosin otan taas Äitini avustamana sunnuntaina. Pienikin muutos piristää. :)

  5. Äiti leikkasi tukkani joulun aikaan ja mielestäni lähti liikaa, vaikka vain kuivat latvat otettiin pois. Hiukset ulottuvat lapaluiden alle, mutta lyhyiltä tuntuvat ja kun laitoin nutturan juhliin, tasaiset latvat oli hankala saada siististi. Haluaisin tosi pitkät hiukset, mutta ei ole kiva, jos latvat ovat himphamppua. Ongelma tämäkin. ;)

  6. Uusi tykka on ollut nyt päivän käytössä ja tykkään edelleen! On pitänyt peilata itseään kaikista ikkunoista ja peileistä.;)Kaikista parasta on se, että hiuksia on voinut nyt pitää auki.

  7. Tsissus sulla on todella pitkät hiukset (vielä leikkuun jälkeenkin) ja itse kun luulin että mulla olis :) mutta tuohon verrattuna mä oon kalju ;) Sukat on ihanan kauniit, harmittaa kun se kantapää ei millään omaan päähän jää.

  8. Hienot sukat!Mitenkäs sellainen hiuskruunu väkerretään?? Ihailin sitä jossakin aiemmassa postauksessasi!Melian

  9. http://www.dreamweaverbraiding.com/Braiding_Tips.htm Toi sivu sai mut aikoinaan ihan villiksi, ja sieltä otin yhden lettikampauksen kuvan mukaan vanhojenpäivänä kampaajalle, ja hyvä kampaus tuli!Mun käsitys pitkistä hiuksista on jotenkin vääristynyt, koska mullahan oli suurin piirtein tollaset samanlaiset ennen leikkuuta ja olin vakuuttunu että ne on pitkiksi ihan normimittaiset, niistä kun tuli niin kauhean lyhyt letti :)Mutta oikeassa maailmassahan lapaluiden tienoille on pitkät ja tollaset siitä alaspäin erikoispitkät, niinku se kampaaja jaksoi selittää kun kauhistelin sitä hiusmäärää mikä tippui lattialle.Mut on se kyllä ihan eri tunne vetää sormia hiusten läpi ja tuntea että ne loppuu yllättäen, ei vähitellen hapertuen ja huveten :)

  10. Sukista enemään sitten kun saan toisenkin sukan valmiiksi. Eli siis varmaan kahden kuukauden päästä. :)Kiitos Frigga tuosta linkistä, olen joskus harhautunut tuolle sivustolle, Tosin en osaa tehdä edes ranskalaista lettiä itselleni. Tuo oma “hiuskruununi” on tehty kiepauttamalla kahdelle letille letitetyt hiukset pään yli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.