Kevät-huivi

Kevät:

Eli (vaalean)punainen Project Spectrum -kuukausi jatkuu. Kevät-huivi on tehty Ziinan ohjeella. Olen aivan ihastunut huiviin, sitä tulee varmaan kesälläkin paljon käytettyä. Lanka on Wetterhoffin keskipaksua silkkivillaa, Silvillaa (puikot nro 4). Langan menekki oli noin 130 grammaa. Kevät on helppo neuloa ja pinnasta tulee kaunis. Kasteleminen ja pingotus avasi kuvion kauniisti. Teen varmaan myöhemminkin samalla mallilla huiveja.

Aloitin aamupäivällä Riihivillan kasvivärjätyistä langoista Interweave Knits-lehden mallin inspiroimia “sormettomia” käsineitä. Lanka on kuitenkin liian paksua ja ei oikein toimi 202n-resoripinnassa. Ongelmana on, että minulla on varastoissa joko liian paksuja tai ohuita lankoja. Mikään ei oikein tunnu sopivan tuohon malliin. Tein koetilkkua myös Drops Alpaca langasta. Alpakasta tehdyt käsineet olisivat aika ihanat.

You may also like

4 Comments

  1. Kiitos! Tykkään itsekin tuosta väristä kovasti. Kesällä vaaleanpunainen sopii mainiosti valkoisen ja vaaleiden sävyjen seuraksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.