Summausta

Tämä kesä on ollut surkein ehkä ikinä. Olen uupunut omien odotusteni ja toiveitteni alle ja lopulta ollut onneton ja levoton. Nyt tilanne on onneksi muuttumassa. Sen huomaa siitä, että keskittymiskyky on palautumassa, monet asiat kiinnostavat ja uuden luominen taas innostaa kolme kuukauden tauon jälkeen. Ihan kaikki ei pyöri oman navan ympärillä ja minusta tulee taas minä. Olen taas päätynyt siihen, että tulevaisuudelta ei kannata odottaa mitään ja mitään ei kannata vakavammin suunnitella. Kyllä kaikki aina jotenkin lutviutuu.

Eilen oli hirvittävän mukava kesänpäättäjäisilta Marin pihalla. Paikalla oli monta uutta hauskaa tuttavuutta. Kysyttäessä yritin määritellä blogini olemusta. Kai tämä vieläkin menee jonkinlaiseen käsityöblogi -kategoriaan, vaikka viime kuukaudet ovat olleetkin sillä saralla hiljaisia. Joskus olen ironisesti(?) nimittänyt tätä lifestyle -blogiksi. Enpä tiedä, blogini taitaa olla samanlainen haahuilija kuin minä, egoni suora jatkehan tämä on.

Tänään illalla suuntaan Lammassaareen, jossa on tanssia ja soittoa. Mukaan Lammassaareen kannattaa varata ainakin hyvät pitäväpohjaiset kengät (pitkospuut ovat liukkaat!) ja taskulamppu. Säätiedotuksen sadetutkan mukaan sadevarusteetkaan eivät olisi huonompi juttu. Musiikista vastaa muun muassa Vallilan Tango, jota olin kuuntelemassa myös viime viikon perjantaina Taiteiden yönä Karhupuistossa.

Ystävykset R. ja J. intoutuivat jenkan pyörteisiin Taiteiden yönä:

Kuvaamani video samasta tapahtumasta. Ihmiset näyttävät ihanan onnellisilta!

Tähän postaukseen piti tulla myös tekstiiliaiheista pohdintaa, mutta kuvat eivät suostu latautumaan. No, seuraavaan postaukseen sitten.

You may also like

5 Comments

 1. Toivottavasti syksy jatkuu paremmissa merkeissä!
  Eräs läheinen on erinäisten tapahtumien jälkeen motokseen "päivä kerrallaan ja illalla nukkumaan"
  Raskaina aikoina se lohuttaa…

 2. Ounou, onko kesä siis NYT päättynyt? No eipä sillä väliä, syksy on minusta oikein tervetullut!

  Ja erinomaista, että tilanteesi on muuttumassa ja keskittymiskykysikin palautumassa. Kait se on ihan hyväkin välillä käydä hiukan hitaammalla (ei siis niin että nyt erityisesti toivon sitä kellekään), mutta itsekin taisin haahuilla koko kevään ja mietiskellä mihin suuntaan sitä lähtis, ja nyt taas puhkun intoa kun tiedän mitä tehdä.

  Niin juu ja ei kait sitä aina pidä niin tarkkaan määritellä kaikkea, kuten tätä sinun blogiasi – sitä paitsi tuo lifestyle-määritelmä kertonee ihan tarpeellisella tarkkuudella mistä täällä on kyse :)

  Iloa syksyyn! Ihanalta kuulostaa tuo Lammassaaren juttu, mutta ihan kivaa on myös kölliä kotona pannukakun tuoksussa :)

 3. Oh, olisinpa tullut tuonne Lammassaareen!
  Toukokuussa opetimme monikansallisissa häissä Lontoossa letkajenkkaa ja jenkkaa suomalaisporukan voimin; se oli kyllä hauskaa!

 4. Amma, kyl tää tästä, en kirjoittaisi edes koko jutusta, jollei elämä jo näyttäisi valoisammalta.

  Visualisti, kyllä se on päättynyt nyt. Mä en itse mitenkään ole syysihminen, muttei syksyä oikein voi välttääkään. Jos ei nyt karkaa sit kokonaan johonkin muualle.:) Yhteinen tuttumme R. naureskeli tuolle postauksen alulle, että kylläpä on dramaattista. Ehkäpä se kuulostaa jotenkin enemmän draamalta kuin pitäisi.

  Pannukakku on aina parasta!

  Scaredy Cat, fiilis oli kyllä tosi hyvä ja ihmisiä oli todella paljon. Ensi kesänä sit? Letkajenkka on kyllä niin suomalainen juttu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.