Mielitty-lapasista

Mielitty -valokuvalapasista on tullut jonkin verran tiedusteluja. Valitettavasti ennen joulua en ehdi tehdä kuin jo vastaanottamani tilaukset. Jos olet kiinnostunut lapasista tai muista tekemistäni tuotteista, niin laita minulle sähköpostia (mielitty at gmail piste com). Otan joulun jälkeen yhteyttä.

Jo myytyjä lapasia:

You may also like

11 Comments

  1. Toi kuva lapasissa on kyllä hauska idea, en ole moiseen ennen törmännyt. Et ole tainnut esitellä missään vaiheessa miten ja mille nuo kuvat on saatu aikaan.. silitetty kankaalle, tulostettu..?

  2. Kyllä on ihania tumppuja! Tekniikan lisäksi mua kiinnostaa noiden valokuvien alkuperä (joka tietysti löytyisi jostakin täältä blogista, mutta en ole vielä sitä löytänyt…).

  3. Tuolta löytyy tietoa siirtokuvatekniikasta:http://www.kaspaikka.fi/savonlinna/siirtokuva/etusivu.htmLapaset ovat olleet enemmän ammatillinen projekti, en ole niitä siksi täällä enempää esitellyt.Valokuvat, joita käytän, ovat antikvariaattilöytöjä. Olen jo muutaman vuoden ajan aina ostanut eteen sattuneita kuvia. Minusta on surkeaa, että valokuvat ovat joutuneet heitteille ja siksi “adoptoin” ne huomaani. Suurin osa kuvista on 1900-1940 -luvuilta. Tällä hetkellä kuvat asustelevat kenkälaatikossa kirjahyllyssäni.

  4. Hei! Pikaisella vierailulla! Oikein Rauhallista ja Ihanaa Joulua sinulle ja perheellesi sekä Hyvää Uutta Käsityövuotta!terveisin Tuulahttp://tuttujapistoja.blogspot.com

  5. Tosi hienoja lapasia! Vanhat kuvat on niin kauniita, että ihanaa kun olet keksinyt miten niitä voi käyttää. Ovatko kaikki unohtaneet nuo henkilöt, joiden kuvat lojuvat antikvariaateissa? Voi.. Ja minun käy sääliksi jo niitä tomaattejakin, joita kukaan ei valitse kaupassa..Käsitöistä – Mullakin vähän kutkuttaisi aloittaa sellaisia käsitöitä, jotka voisi sillä tavalla humps-vaan-neuloa, ja sitten viettää kivaa aikaa niitä koristellen. Aiemmin esittelemäsi kukkaset synnyttivät kai tämän halun alunperin… Sitten joulun jälkeen uusin kujein.

  6. Moikka, laitoin sulle yv:tä taannoin Ihan Itsen kautta, mutta et näy sitä vielä lukeneen. Kehuin täällä naapureillekin kaikille sun tumppuja kun musta noi vaan oli hienoimpia pitkään aikaan. Olet lahjakas, jatka samaan malliin!

  7. Kovin kauniita! Harmi, etten tautisena päässyt messuille, mutta onneksi töitäsi saa ihailla netitsekin. Itse kun olen ihan vaan sunnuntaineuloja.Sinun blogillasi on muuten aivan huippuhyvä nimi!

  8. Uhoava Gnu, vanhat valokuvat herättävät suojeluvaiston, jotenkin tuntuu kauhealta jättää ne oman onnensa nojaan.Pörrö, vastailin sulle, en lue kovin usein Ihan Itseä. Kiitos.Kiitos Olivia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *