Sunnuntaita

Keskiviikkona äidiltä saamani vielä nupullaan ollut amaryllis on muutamassa päivässä innostunut kukkimaan:

Ulkona on ihana ilma! Aamupalalla oli ihanaa nauttia ikkunasta tulvivasta auringonvalosta, inkiväärisitruunateestä, suolakekseistä ja sipulisesta tuorejuustosta. Aamupalalukemisena toimi viikolla hankkimani Knit Cafe -kirja, joka on ohjeiltaan aika hömppää, mutta ulkonäöltään kaunis ja inspiroiva.

Tämän Knit Cafe -hameen perään huokailen. Saiskos vaikka 36 tuntisia vuorokausia, että ehtisi hameen jossain vaiheessa neuloakin?!

You may also like

7 Comments

  1. Juuri tuon hameen takia olen himoinnut tuota kirjaa:)Minulla olisi muuten sinulle pienenpieni joulupaketti..Nimimerkki tiistaina kotikotiin;)

  2. Tuon hameen haluaisin käyttöön HETI.Hei, mulla olis sulle Särmä myös jotain! Olen huomenna (maanantaina) töissä 14-19. Oletko kaupungissa tuolla välillä?

  3. Edelliseen postiin ei blogger antanut kommentoida, joten sanonpas tässä että riemukukka kulkee hatussani ja on saanut ihailua osakseen. Ja ilahduttaa minua joka päivä.Huokailen amaryllisten perään kaupoissa, en vaan viitsi hankkia sitä kukkimaan yksinään, kun itse lähden pois. Mutta upeita ne ovat, punaiset näyttää joskus ihan sametilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.