Suomalaisesta alkoholikulttuurista

Törmäsin sitten vihdoin urbaanilegendaan “kahden päivän kankkunen” ja todistan nyt väkevästi, että sellainen tila on

olemassa. Mutta ei se mitään, lauantaina oli veikeää. Seuraavalla kerralla sitten juon pelkästään viiniä, että on veikeää vielä aamullakin. Pakkoko sitä on ruveta äijäilemään.

Koska tämä bloginpitäjä tuntee myös vastuunsa, on pakko linkata blogistaniaa kuohuttaneeseen kampanjaan:

Itse kampanja

Aloite kampanjaa vastaan

Itse rupean nyt suunnittelemaan huoneentaulua, jossa voisi lukea vaikkapa: Viinan pelko on viisauden alku

tai Kohtuus kaikessa

. Jopas näyttäisi hyvältä ristipistoin tai laakapistoin pellavalle kirjottuna.

Seuraavassa postauksessa lupaan palata asialinjalle.

You may also like

9 Comments

  1. Mitmit siis mit! xDxDKähähähähähähäh! xDTervetuloa Kahden Päivä Kankkunen eli KapKa-kerhoon. Perustin sen niinku just nyt.Nimim. Ankkarock krapula onneksi kesti vain päivän…

  2. just joo, onpa siinä taas yks aika ääliö kampanja.. en ees jaksanu lukee kaikkee mitä pörrön blogissa oltiin siitä avauduttu.mutta joo, tulipa tuota itekin toilailtua viikonloppuna, mutta venetsiaisethan ne on vaan kerran vuodessa. :D

  3. Kahden päivän krapula on ehdottomasti (ja valitettavasti) oikeasti olemassa. Minulla se oli viimeksi 19.-20.8 kun olin etukäteen juhlinut tänään olevia syntymäpäiviäni 6 muun naisen kanssa. Meni äijäilyksi, karaoken huutamiseksi ja lantion vatkaamiseksi. Muun muuassa.

  4. Satu h, minä en nähnyt siinä kampiksen “videossa” muuta kuin känniseksisoheltamista, mutta on se tietenkin vähän outoa, jos niin moni näkee siinä muuta.”Kohtuus kaikessa” on nyt lempimietelmäni, vaikkakin juuri eilen vedin aivan liikaa lihapullia ja pastaa. Näin se unohtuu.Piilomajan emäntä, toivon, että tuo KapKa ei tule enää ikinä kylään meille. Tosin muistini on kultakalan muistin luokkaa…

  5. Olimme neljää päivää juuri Pärnuussa. En osaa kutsua sitä äijäilyksi..vaan spedeilyksi..ja vaikka ei heti uudestaan niin onhan se kuitenkin välillä (huom. välillä) kivaa että riehaantuu. Kyllä sitä arkena ja “normaalisti” sitten taas voi olla ihan tyttömäisesti. ;)

  6. Nii, et jos juo lasi kummassakin kädessä (kuten viime lauantaina), niin kannattaa se lasi vaikkapa vasemmasta kädestä jättää pois.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.