Valitusta, osa 5000

Hoh, lupasin jotain asiapitoisempaa tässä postauksessa, mutta koska Blogger ei taaskaan suostu lataamaan kuvia, jatkan ei-asiapitoisella linjalla.

Voisin rutkuttaa hieman asiasta, josta ei ole tarvinnut rutkuttaa neljään kuukauteen. Puhun siis tottakai säästä, tarkemmin sanottuna syksyn tulosta. Lämmitystä ei ole vielä taloyhtiössämme suvaittu laittaa päälle ja se tarkoittaa sitä, että istun kotona villasukat ja villaiset tossut jalassa. Lisäksi päälläni on normaalit arkivaatteet, mohairvillatakki ja läppäri sylissä lämmittämässä. Nenä, sormet ja varpaat ovat silti viileät.

Kai se on pakko uskoa, kylmä tulee taas. Rutkunrutkun. Kuulaat ja kirpeät syysaamut ovat teoriassa kivoja, mutta eivät käytännössä, kun pitää laittaa vaatteita niin kamalasti päälle. Rutkun. Tosin nyt voi rauhassa suunnitella kivoja polvipituisten villasukkien malleja, mutta milloinkohan mä ehtisin niitä sukkia toteuttaa? Ensi vuoden puolella? Rutkun.

Voisin vähän rutkuttaa opinnoistakin: Miten kurssista, joka sisältää noin kymmenen luentokertaa ja luento- ja kirjatentin, voi saada vaivaiset puoli opintoviikkoa?! Kun taas kulttuurientutkimuksen laitoksella yhden kirjan tenttimällä saa yhden opintoviikon. Ei ole reilua. Tiedän, omaksi parhaaksenihan minä sen kurssin käyn, mutta sitä tekemistä tuntuu olevan liikaa. En jaksaisi. Tuo gradu ja viisi hajanaista opintoviikkoa pitäisi nyt vain saada raavittua kasaan. Aika tuntuu vain menevän johonkin ihan muuhun. Rutkun.

Voisin olla harrastava kotirouva. Lupaisin olla valittamatta (ainakaan paljoa

).

You may also like

8 Comments

  1. Jos yhtään piristää, niin täällä on yksi neuloja, joka on täydellisen rakastunut nuolitanssi-huiviin. Kohta se on valmis. :)

  2. Harrastava kotirouva olisi ihan jees status, jos löytyisi mesenaatti, joka ei lähtisi kauniimman/nuoremman/rikkaamman/palvelualttiimman perään jossain vaiheessa.

  3. Ihan sama oli kieliä opiskellessakin, koko vuoden luennoista sai vain puolikkaan opintoviikon…. Ja kylmä on meilläkin, takkapuut vähissä, joten kaipa sen on lämmitys laitettava päälle – kissat vaan kiipeilee sähköpattereiden päällä, eikä niitä saisi peittää…

  4. Mä olen miettynyt tuota harrastavan kotirouvan ammattia jo teni-ikäisestä, mutta vielä ei ole rahoittajaa löytynyt.:)Joo, en voi kyllä ymmärtää noita tuntimääriä, jotka muka muodostavat puolikkaan opintoviikon.Miksi meillä ei ole takkaa?! Vähänkö olisi ihanuutta.Syksy tuli tänä vuona erityisen kavalasti. Ihan väärin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.