Hullu nappitäti täällä taas!

Meniköhän nyt jo vähän yli?

Omasta mielestäni nämä rannekkeet on tietty tosi söpöjä. Tosin näiden kanssa melkein kuuluisi käyttää punahilkkamaista viittaa. Se taas voisi näyttää varsin pelottavalta tämän pituisen naisihmisen päällä.

Rannekkeet ovat huovutettua villa-/ merinovillasekoiteneulosta. Koristeena on puuvillapitsiä ja nappeja.

You may also like

19 Comments

 1. Jos noista ilmestyy mörkö-versioita, tulen ikkunan taakse kyttäämään ja kähveltämään. Mainioita ovat! Ei aina tarvitse olla punahilkka, jonkun pitää olla myös susi.

 2. Oih, tykkään noista keltapunaisista!Nähtäskö taas joskus? Oon tosin vielä täällä maaseudulla ja kaiken lisäksi nuhassa, agh. Loppuviikosta ois kuitenkin tarkotus siirtyä taas pääkaupunkieläjäksi.

 3. Särmä, eikö sulla vielä huomenna alakaan luentokurssi päärakennuksessa? Oonkohan mä menossa väärälle kurssille? Pitänee selvittää asioita.Voisi nähdä kyllä, ensi viikollakin ehkä käy.Kiitos ranneke-kehuista, ei noi (ehkä) niin järjetön asuste olekaan kuin ajattelin.

 4. No tietääkseni ei, mut oonhan mä voinu taas mokata jotenkin. Mun lukkari on niin löysä, et en yhtään ihmettelis, vaik oisin vahingossa jättäny jotain merkkaamatta/ottamatta..

 5. Hienojahan ne on. Itselle olisi kyllä tosin tuo kelta-punayhdistelmä vähän liikaa, mutta punavalkoisia diggailen.Ihmettelen tosin hieman, mihin väliin nuo rannekeet sitten laitetaan, jos sattuu vielä tykkäämään extrapitkistä hioistakin? Hian päälle?

 6. Mä kuvittelin, että tuo kurssi on oikeasti toisen vuosikurssin heiniä. Mutta ehkä sitä järjestetään myös keväällä. Kyseessä on siis erkkapedan kurssi.Orange seeds, näitä rannekkeita käytetään tietysti 3/4-hihojen kanssa. Tai ihan miten tykkää.

 7. Hienoja noi rannejutut!Ei kai HY ala vielä pyörittämään luentojaan?.. Ajattelin ottaa iisisti syyskuun puoleen väliin.. Kräp.

 8. Matroskin, itsekin olen välillä törmännyt netissä vintage-nappien keräilijöihin.Ainakin mulla alkavat luennot HY:ssa tänään. Kiitos kommenteista!

 9. Rannekkeita tarvitsee AINA. Yhdelläkään naisella ei ole liikaa rannekkeita. Hihojen päälle ja hihojen alle!Itsekin voisi taipua vähän tuollaiseen mörköversiotyyppiseen. Muuten niin siistin työasusteen kanssa olisi pirteää olla kajahtaneet rannekkeet. ;) Mutta nuokin ovat tyylikkäät.

 10. Kerrassaan ihana ja tunnelmallinen blogi! Sitäpaitsi ihailen ihmisiä, jotka ovat näppäriä käsistään :) Minusta nuo nappijutut ovat hauskoja, ja ehkä tällaiselta poropeukaloltakin voisi onnistua jotain tuon tapaista. Eihän kaikkien käsitöiden tarvitse olla niin äärettömän vaikeita!

 11. Aika úber söpöt. Ehkä vähän liian söpöt minun makuuni, mutta muuten aivan ihanat. Oleko muuten tulossa myymään viikonloppuna Kädentaito-messuille?

 12. Norppa, toi on vähän sama kuin että koruja ei voi ikinä olla liikaa.:) Pitänee tehdä noista hieman hillitympiäkin versioita…Tuula, yksinkertainen käsityö voi olla hauska ja käyttökelpoinen. Tosin näitäkin tehdessä tein proton jne. Eli vaivattomiinkiin käyttökelpoisiin juttuihin voi mennä aikaa.Ruska, en ole messuilla myymässä, vain katselijana. Olen messuilla vasta joulukuussa.

 13. Hei! Jos jotenkin voisit kätkeä tuonne rannekkeen sisäpuolelle pienen taskun, niin siihen voisi aina tarvittaessa sujauttaa pikkuisen tyynyn, näin saisi tietokoneen hiirtä käyttävälle kädelle kauniin HIIRI-KÄSITUEN. Muistatahan patentoida!

 14. Siis mitä, VAIN käsituen! Eikö sinne kannattaisi asentaa koko hiiri, joka toimisi ajatuksen voimalla. Siinä vasta patentoimista olisikin… Ai nii, eihän sitä hiirtä tarvitsisi ollenkaan, jos aivoista menisi suora säde tietokoneeseen. Vapise Leena Luukanen-Kilde, Mielitty Paranormal -mallisto esittäytyy!

 15. tosi nättejä, niinkuin tuntuu olevan vähän kaikki tässä blogissa, kivoja pieniä ideoita (=Selailin vanhempia juttujasi ja bongasin Mielitty-lapasia, jotka olivat mielettömän upea idea (=

Leave a Reply

Your email address will not be published.