Mekkoloita

Leningin yläosasta tuli hieman löysä, mutta tuoreen rouvan laittamia hääruokia maistellessani kiitin onneani, että yläosa ei ollut aivan vartalonmukainen.

En ehtinyt/jaksanut tehdä tyllihametta helmaa kohottamaan, mutta kuvia katsellessani huomaan, että tyllihame olisi kohottanut helmaosaa kauniisti. Hameosan kiilat on leikattu lankasuoraan ja helman ympärys on noin 340 senttimetriä.

Puvun koristeeksi tein uudenlaisen rintarossin, jossa komeilee Lassie ja sekalainen seurakunta hopeanvärisiä nappeja.

Kengät eivät hanganneet, eivätkä painaneet, otin ne jaloista vasta kun piti mennä tanssilattialle joraamaan.

Huomasin, että hyvää kuvaa huivista ei tullut otettua ollenkaan. Korjannen asian lähipäivinä.

You may also like

10 Comments

  1. Hieno väriyhdistelmä on asussa. Tykkään. Eikä yläosan hienoinen väljysykään näytä ollenkaan pahalta.Tuo uudenmallinen rintarossi on tosi päheä. Nuo hopeaiset napit ovat plajon juhlavamman olisia kuin muoviset. Vielä jos sen saisi esim. silkkitaustalle tms. niin olisi sellainen oikein extra fiini rossi.

  2. Kaunis juhlalook. Erityisesti kengät ovat upeat ja hienosti olet yhdistänyt ne mekkoon. Js sopii, niin rintarossin idean nappaan sinulta ja jossakin muodossa toteutan nappirykelmän itsellenikin.

  3. Kaunis asu sinulla! Olen myös haaveillut 50-luvun tyylistä rokkimekkoa itselleni kesän kolmiin häihin, kengätkin kun olisi hankittuna. Mutta…kahdet häät hurahtivatkin jo ohi eikä kaavoja näy. Viime aikoina olen miettinyt ruskeaa pallollista kangasta. Nyt löytyi syy… Alitajuisesti olen apinoinut sinua, voi nolo. Noh, saapa nähdä alanko vajaalla ompelutaidollani ensinkään projektiin kaavojen puuttuessa. Upea esikuva olisi kyllä jo.

  4. Seeds, kiitos, mäkin olen tykästynyt noihin väreihin. Noita uusia rosseja on tulossa hieman erilaisina ja todellakin, tuohonkin olisi tullut organzaa taustalle, jos vain sellaista olisi omista varastoista löytynyt.Kesiah, kiitos! Ja kun tuota rossia blogissani esittelen, niin saahan siitä ideaa napata.:)Hansu, ehkä tanssilavaromantiikkaa?:)Kirahvijalkainen, kiitos. On noita pallollisia fiftarityylisiä mekkoja näkynyt minun muistaakseni aika monessa muotiblogissakin. Eli ei tuo ole mikään minun keksimäni juttu. Siitä vaan tekemään ja kokeilemaan!

  5. Luulisinpa haluavani yhden sellaisista organza-rosseista, jos ne eivät ole aivan mega painavia, eli että voi kiinnittää vähän hennompaankin kankaaseen ilman että roikkuu pahasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.