Hyvä sunnuntai

Olipa ihana päivä, vaikka en saanut kuin murto-osan tehtyä asioista, joita olin suunnitellut tänään tekeväni. Mutta tein borssia neljä litraa. Söin niistä neljästä litrasta jo kaksi.

No ei ehkä ole kovin hyvännäköistä kuvassa, mutta kaikkiruokaiselle kyllä maistui.

Itseasiassa innostuin tekemään borssia huonon omantunnon ajamana. Turistin saarnan jälkeen rupesin pohtimaan, että milloin olen viimeksi tehnyt kunnon ruokaa, kun normaalisti elän lähinnä karjalanpiirakoilla, hedelmillä, suklaalla, nakeilla ja pinaattikeitolla (ei onneksi kuitenkaan samalla aterialla syötynä, ehkä minulla on vielä toivoa).

Pitäisi tehdä enemmän ruokaa itse, kotiruoka on hyvää, terveellistä ja edullista. Mutta sitä on niin laiska! Siksi kokkailut jäävät viikonloppuihin, tosin silloinkaan ei aina tule tehtyä lämmintä ruokaa.

Hartaan sunnuntai-illan päätteeksi:

Jos minulla tulisi ikinä tarvetta uskonnolle, niin lukisin ajatuksella Lolcats -raamattua (via Annikki).

You may also like

6 Comments

  1. Turistin saarna oli kyllä ihan täyttä asiaa. Borssi on sairaan hyvää. Pitääkin laittaa tuo kokkimies tekemään sitä joskus!Marsvin

  2. Joo, ja tuollaisen keiton valmistaminen on vielä niin helppoakin! Jos ei itse siis hauduttele lihaliemiä viittä tuntia, vaan käyttää lihaliemikuutioita. Onnistuu minunkinlaiselta keittiönoviisilta.

  3. Hei!Olen tässä aloittamassa tuota Onnenlehtihuivia, ja olin laittamassa sitä Raverlyyn projektiksi, mutta sieltä ei löytynyt tuota ohjetta, niin sopiiko että linkkaan sinne tuon huivin ohjeen? :)

  4. Tähän asiaan mitenkään liittymättä, pitää kuitenkin kysyä. Siis kun aiemmissa postauksissasi (touko- ja heinäkuussa 2006) värjäilit mesiangervolla, pietaryrtillä ja malvalla. Mistä olet saanut nuo kasvit? Malavt taisit olla saanu lahjaksi, mutta nuo muut, oletko itse kerännyt vai jostain ostanut? Jos olet ostanut niin mistä.Terv. Värjäyksestä innostunut joka ei malta odottaa ensi kesää ja sitä, että pääsee mökille värjäämään

Leave a Reply

Your email address will not be published.