Älä sano mitään

Eilinen illanvietto Turistilassa oli varsin mukava. Olen ihan pirun innoissani, että olen tutustunut noihin kaikkiin ihaniin ihmisiin, jotka eilen pippaloissa olivat. Siinä seurassa ei aika käy pitkäksi! Kiitos kaikille, olette ihan parhautta ja olen todella onnellinen, että olen teihin tutustunut. Erityiskiitos tottakai emännälle ja isännälle. Ja jos minut johonkin vielä kutsutaan, lupaan juoda kuperkeikkalimpparia vähän vähemmän kuin eilen.

Ettei jää mitään selitettävää!

Blogimaailma voisi muuttua helposti erilaiseksi. Suunnittelimme eilen Rappiotädin ja Lostiksen kanssa fyysisen Blogistanin perustamista Rajamäelle. Turistilan lähellä kun on kuulemma tontteja myytävänä. Vähänkö olisi päheetä asua blogikylässä. Tai sitten ei.

You may also like

9 Comments

  1. Joo muutan heti, jos naapureina olisi sinä, Turisti ja Lostis (muista en olekaan livenä tavannut ja teistä voinki sanoa notta ihkudaa naapureita!). :DPitäis Siipan taas pitää pelejä et mekin nähtäis murmurmur. Viimeksi liian vilahduksena.Tulis taas pian festareiden esiintyjälistat niin tietäisin pääsenkö sun kans taas joraa. xD

  2. Mä vähän epäilen, että jos mä asuisin tuollaisessa paikassa, niin olisin viihteellä ainakin joka toinen päivä.Sähän voit tulla meille muutenkin hengaamaan. Viimeksi olin niin törkeän väsynyt messujen takia, ettei musta ollut seuraa.:/Uu, festareita, kesä ja aurinkoa! Tulisi jo!

  3. Näytin eilen ton miehellekin ja sehän nauro ihan hulluna meille “hulluille suomalaisille”. Kehtasi sitten vielä sanoa että ukon kommentithan on kuin minun kun mulla on krapula ja katumus kaikesta.

  4. Sitähän pitää vielä ihmisen alkaa harkita Helsinkiin muuttamista, kun teitä Helsingin blogaajia on useammassakin blogissa kehuttu ylimaallisen mukaviksi ja ihaniksi ihmisiksi:) Riehakkaaksi ja hauskaksi mainitsivat sinua noiden kemujen tiimoilta. Luulisin siis, ettei sinun tarvi havetä esiintymistäsi. Riehaakkat (ja fiksut) tytöt ovat kivaa seuraa.

  5. Violet, joo krapulapäivinä mä häpeän ihan kaikkea, en ainoastaan itseäni.;)O.S., Helsinkiin muuttamisessa Voi olla puolensa, mutta älä usko ihan kaikkea mitä blogeissa sanotaan.:)

  6. Kulta sä et ole VOINUT olla noin kamala. Lähellekään. Mutta filminpätkä on ihana, mistähän tuota saisi lisää?

  7. Beibs, mä briiffaan sulle perjantaina. Toi “Roudasta rospuuttoon” on tossa, mutta Studio Julmahuvin (siis sketsisarjan josta tuo on) jaksoja voi tulla katselemaan meille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.