Isoja asioita

 1. Eilen jätin vihdoin tarkastattavaksi sen gradun.
 2. Tänään minusta tulee muuton myötä taas kantakaupunkilainen!

Saa onnitella.

You may also like

45 Comments

 1. Onnea! Tiedän tunteen :) Jätin omani tarkastukseen maaliskuulla ja viime viikolla arvosanaksi kirjattiin magna. Nyt odottelen, että todistuskin kolahtaisi postilaatikkoon. Onnea myös uuteen kotiin!-merja-

 2. Tuplaonnittelut gradun ja uuden asunnon johdosta! Kevät on muutoksen aikaa, itsellänikin on muutto tänä viikonloppuna. :)Kysynpä kuin urheilijalta ikään: Miltä nyt tuntuu? ;)

 3. ON-NE-AA!!! Nyt voit rentona juhlia vappuakin! ;)Olen kyllä kade, oma gradu odottaa vieläkin syntymäänsä. Ehkä tässä kandiksi sitten eka, kun tuo tutkintouudistus ahdistaa vanhaa opiskelijaa…Toivotaan stressitöntä muuttoa!

 4. Oi, paljon onnea! Tuntuu varmasti mahtavalta saada gradu pois käsistään. Nyt on syytä juhlia!Onnittelen myös kantakaupunkilaisuudesta! Olen itse superonnellinen, kun minusta tulee sellainen kesän ajaksi. :)

 5. Ette kai te Sampon kanssa eronneet??? Hänellä on blogissaan kovin surullinen lausahdus.Doris

 6. Kiitos kaikille onnitteluista! Tässä on tehokkaasti oltu viihteellä viimeiset neljä päivää ja nettiyhteyttäkään ei vielä uudessa kodissa minulla ole.Uusia projekteja tiedossa, kunhan kaikesta hässäkästä selviän.:)

 7. Ihan kiva. Siippa elätti sinua opiskeluajat ja nyt kun valmistut, voitkin jättää hänet. Näppärää.KS

 8. Hei anonilli, jos haluat tosissaan avautua, niin kirjoita minulle sähköpostia. Tosin voin sinulle täällä kertoa, että siippa ei minua päivääkään elättänyt, vaan itse olen vuokrani, ruokani ja muut menoni maksanut. Ota asioista selvää ennen kuin tulet mitään huutelemaan.

 9. Haa, harvemmin näkee noin avuttomia anonillejä. Siis miltei hellyyttävän näköistä, kun niiiiiin kovasti yrittävät päteä mielipiteillään. Voi pieniä. :DEli Mielityn blogi on noussut blogien arvomaailmassa asteikolla ylöspäin, kun anonyymit tulevat pommittamaan alas? Olet harvojen ja valittujen joukossa, I bow to thee *kumartaa syvään*

 10. Kai sitä on onniteltava :)Onneksi olkoon!–Minun edellinen eksä oli kuulemma loukkaantunut syvästi, kun kuuli, että annoin toisen kissani äidille ja toisen siskolle maalle. Tämä ilmeisesti vahvisti hänen käsitystään siitä, että olen paha ja hylkään kaikki minusta riippuvaiset herkät olennot.notta aivan mikä tahansa vahvistaa ihmisten tietynlaisia käsityksiä, teitpä mitä hyvänsä.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.