Haircuttia

Sitä perinteistä siis. Pitkät hiukset ovat tuntuneet vaivalloisilta jo pitkään ja tämänkesäisen liikuntainnostuksen takia tukkaa ei ole voinut pitää kuin letillä ja sitä on pitänyt pestä usein.

Eilen se sitten lähti napsnaps vaan ja olo oli heti kevyempi. Minulle oli suositeltu Kalliossa sijaitsevaa Femme Fatale -kampaamoa ja tämän kokemuksen jälkeen suosittelen lämpimästi FF:n Juulia.

Sanoin Juulille ohjeistukseksi, että pituutta hiuksille voisi jäädä lapaluihin ja värin tulisi olla luonnollinen ruskea. Eloisuutta tuomaan halusin raitoja. Juuli ei edes näyttänyt minulle värikarttoja, vaan taikoi minulle unelmieni tukan noilla spekseilläni. Juuli on velho!

Tiedän, ettei kampaus ole mitenkään radikaali, mutta se on minunnäköiseni ja kevyt. Tykkään!

Nuo edelliset kuvat on otettu tuulisella säällä Tuomiokirkon rappusilla, kun taivas meinasi pudota niskaan:

Tämän päivän biisi on ollut Viikatteen Ah ahtaita aikoja (säälin taas naapureitani):

You may also like

20 Comments

 1. Nätit tuli! :) Ihanan luonnollinen sävykin, tosi nätisti istuvat nuo raidat värin sekaan. Hyvä kampaaja on kyllä parhautta.

  Omat hiukset eivät ihan ekan kuvan pituiset vielä ole, mutta kyllä itselläkin on ollut pätkäisy viime aikoina mielessä. Lettikampaus tai ponnari ovat olleet vähän turhan monen hiuspäivän ratkaisu ja kun oma palmikko on sellainen ruitukka hiirenhäntä niin mieli tekisi lyhentää…

 2. Kiitos!

  Eirene, itsellä oli edellisestä kampaajakäynnistä 2,5 vuotta ja hyvä kampaaja on ollut hakusessa aina. Nyt ei tarvitse enää etsiä.

  Pitkän pitkät hiukset ovat tietyllä tavalla kivat, mutta juuri se, et niistä sais jotain muutakin kuin hätäponnarin tai -palmikon oli haastavaa. Mä mietin pätkäisyä ainakin puoli vuotta ja en enää usko, että palaan prinsessapituuteen.

 3. En ole sinua nähnyt "livenä", mutta ilme on jotenkin aikuisempi. Varmaan on olosi kevyempi. Itse lyhensin lettini siksi, että se alkoi aiheuttaa päänsärkyä niin ponnarilla kuin nutturallakin.

 4. Kiitos!Eirene, itsellä oli edellisestä kampaajakäynnistä 2,5 vuotta ja hyvä kampaaja on ollut hakusessa aina. Nyt ei tarvitse enää etsiä.Pitkän pitkät hiukset ovat tietyllä tavalla kivat, mutta juuri se, et niistä sais jotain muutakin kuin hätäponnarin tai -palmikon oli haastavaa. Mä mietin pätkäisyä ainakin puoli vuotta ja en enää usko, että palaan prinsessapituuteen.

 5. Pirle, kommenttia on tullut molempiin suuntiin, osan mielestä nuorentaa, osan mielestä tekee arvokkaamman näköiseksi :)

  Itsellä ei onneksi pitkästä tukasta tullut mitään tuollaisia ongelmia, mutta nyt on ihanaa, kun pään kääntäminen on kevyttä ja tukka ei ole koko ajan jumissa jossain!

 6. Hyvä tukka on. Oon huomannut vuosien mittaan, että lyhentämistä on turha pelätä tai katua, koska tukka kasvaa tosi nopeesti aina takaisin, ja sit pitää tehdä uusia päätöksiä.

  Hieno taivaskuva! Välillä noita murskaavia pilviä näkee, mutta en ole saanut vangittua kuvaksi kunnolla varmaan ikinä.

 7. Mitään pysyvää päätöstähän ei tarvitse tehdä, jos hiukset kasvavat noin pitkiksi.

  Jos saa vähän haukkua niin sanotaan nyt, että blondauksesta jää aina vähän eloton ilme värin lähtiessä (raidat). Ja raidat ovat aina jotenkin niin tarkkarajaisia.

 8. Kiitos kaikille kehuista!

  Zepa, mulla ei kasva tukka niin kauhean nopeasti, eli jos piiitkän tukan haluaisin, se vaatisi viisivuotissuunnitelman. Nyt olen kyl tosi tyytyväinen ja ajatus vyötäröpituisesta tukasta ei ole houkutteleva. Taivas oli vielä uhkaavampi ja pilvet alempana luonnossa. Taivaan kuvaaminen on tosi hankalaa.

  Anonyymi, kuten Zepalle vastasin, niin todella pitkä tukka ei ole mikään vuoden projekti. Eli voihan sitä ajatella, et se kasvaa, mut aikas hitaasti todellisuudessa pitkän letin takaisin saisi. Mun mielestä nuo raidat taas tuovat tekstuuria muuten lasimaiseen ja mattapintaiseen kuivaan hiuslaatuun. Itse tykkään ja se on tärkeintä.:)

 9. Kiitos vielä näin todella myöhässä siitä kermakakkurintarossista ja uudesta neulasta ja extralahjasta!!
  Rintarossi oli (ja on) aivan ihana ja se sai häissä paljon kehuja!

 10. Niin, ja siis myös tästä syystä ehkä tunnistaminen kesti hieman kauemmin! :)
  Hyvä tyyli hiuksissa on!

Leave a Reply

Your email address will not be published.