Pilkahduksia

On harmillista, ettei hyviä fiiliksiä juuri pysty levittämään blogin kautta. Tänään on ollut erinomainen päivä. Tai itseasiassa vaikka viimeisen viikon aikana on ollut enemmän flunssapäiviä kuin terveitä, on kuitenkin yleisfiilis ollut todellatodella hyvä. Epäilen, että minusta kuuluu tasainen hyrisevä kehräys, kunhan tarpeeksi tarkasti kuuntelee.

Mitään ihmeellistä uutta ei ole tapahtunut tai tapahtumassa, kunhan nyt vain on kivaa. Tänään on ollut ihana auringonpaiste ja pääsin taas pyöräilemään, kun flunssa on hieman hellittänyt.

Tykkään.

Ehkä tämä johtuu keväästä, en tiedä. Toivon muistavani tämän tunteen ensi keväänä, niin kuin nyt muistan viime kevään ahdistuksen. Valitettavan usein onnentunne on helpommin unohdettavissa kuin negatiivinen tunneasteikko. Siitä tämä postaus.

Ja hyrinää vain lisää, että vuosi sitten maaliskuussa aloitettu kesäneule on vihdoin valmis! Parempia kuvia ja raporttia projektista tulossa, kunhan hovikuvaaja ja minä olemme valoisaan aikaan kummatkin vapaana.

Lopuksi nolon ihana (vai ihanan nolo?) Ultra Bran Villiviini:

Videosta en edes sano mitään.

You may also like

9 Comments

  1. Sikuril, juu vihdoin on!:) Kuvia ja speksejä tarvitsee odottaa loppuviikkoon, mutta kyllä niitä on tulossa.Oola, niin totta!

  2. Mikään ei ole kauniimpaa kuin vaahterankukat sinistä taivasta vasten! Oikeastaan ainoa keltainen asia, mistä tykkään on just luonnon heräämisen kellanvihreä. Kevät, ah!Milena

  3. Satu, tuo video on todellakin mielenkiintoinen.:)Milena, tuo vaahterankukkien väri on NIIN kaunis! Olen onnekas, kun ikkunastani tuo näkyy. Vasemmalla ujo lehmus, joka saa lehtensä paljon myöhemmin kuin muut lehmukset.

  4. Kiitos videon jakamisesta! Tuli jotenkin haikea olo, kun tajusin, että tuokin biisi on jostain kymmenen vuoden takaa. Voi niitä aikoja :)

  5. Ihanaa, kun blogikierroksella on tullut vastaan useampi tällainen hyrisevän ihanan aurinkoinen kirjoitus! Rentouttavaa ja aurinkoista alkukesää!

  6. Hevaa, tää on just tätä: “ihan justhan tuo biisi oli radiosoitossa, oliko se toissa vuonna?” :DTiinaV, olisi hyvä jos koko blogistania hyrisisi tyytyväisenä. Onnellisen ja tyytyväisenä on niin paljon kivempaa kuin onnettomana. Aurinkoisia loppukevään päiviä sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.