Ihania juttuja

Ekat messut on nyt käyty ja torstaina alkavat sitten Vanhan Ylioppilastalon joulumyyjäiset. Väliraporttina pitää hehkuttaa Naisten joulumessuilta tekemiäni löytöjä, vaikka nytkin pitäisi olla neulomassa lisää lapasia.

C04:n vaatteet kiinnittivät huomioni jo syyskuussa Vanhassa Satamassa olleilla käsityömessuilla. Nyt päätin ostaa itselleni kunnon talvivermeet, villaisen Kerttu-hameen ja -liivin. Vaatteet ihastuttavat hyvällä kaavoituksellaan, ihanilla väreillään, lämpimyydellään ja mikä parasta, hyvällä hinta/laatu -suhteellaan. Tekijät ovat todella herttaisia tyttöjä.

Ayün Mapu (ei valitettavasti nettisivuja, mutta s-postiosoitetta voi minulta kysellä) tuo Suomeen chileläisiä värttinällä kehrättyjä villalankoja ja luonnonpuisia neulepuikkoja, virkkuukoukkuja ja neuloja. Ostin noin kilon lankaa (byebye -10%…) ja puisia välineitä. Olenhan välineharrastaja pahinta laatua!

Lankavarastoani kartutin myös Juulin kauniilla käsinkehräämällä merinolla. Siitä tullee taas jotain tyttöilyä. Edellisestä langasta tuli ranteenlämmittimet.

Viimeisenä messupäivänä löysin mainion savonlinnalaisen tyttökaksikon yrityksen pöydän. Riehaannuin sitten pahemman kerran ihaniin rintarosseihin ja varsinkin mäyräkoiraprinttiin. Yrityksen nimi on nasevasti Nasta pimu.

Mikäköhän minua vaivaa, kun minusta hellyyttäviä ovat juuri vähän hassunkuriset eläimet? Mäyräkoirat ovat ihan lemppareitani, tapiiri, laiskiainen ja vesinokkaeläin eivät jää paljon jälkeen. Omituista, mitäköhän Freud sanoisi?

You may also like

8 Comments

  1. Minustakin hassunkuriset eläimet ovat parhautta! :) En muistanutkaan, että olet Vanhallakin – kivaa! Ehdin viimeistään sunnuntaina (en tiedä viitsinkö tulla kaksivuotiaan kummipojan kanssa lauantaina…) paikalle, mutta ei se haittaa jos Riemukukat loppuvat, koska ensisijaisesti haluan sellaisen itselleni joten sillä ei ole kiire. Sinulla on varmaan tarpeeksi tekemistä ennen joulua ilman erityistilauksiakin. :)

  2. Huu, noi tsigut joilta ostit hameen opiskelivat samaan aikaan kuin minä Mynämäessä. Ihania tyyppejä ja heidän mallistonsa on kovasti minunkin mieleen. Kun olisi rahaa ostaa heiltä yksi mekko ja hame…

  3. Voi itku, en huomannut mitään noista ihanuuksista! Oli pakko ottaa molemmat minimachot mukaan ja messureissu meni hieman pipariksi, kun eihän miehet kestä kauaa naisten messuilla. Onneksi kuitenkin sain kartutettua lahjakasaa tiskilläsi, kun tiesin etukäteen ampaista sinne. Olen se kahjo, joka tuhlasi viisikymppiä. Olen aivan rakastunut virkattuun pölpyrään, se on ihana.Minäkin tykkään hassuista eläimistä, eritoten Cheburashkasta.

  4. Kanerva, tuosta langasta neulookin nopeasti! Itse ajattelin keltaisesta liiviä ja vihreästä huivia.Cat, tervetuloa sitten Vanhalle! Voin tosiaan tehdä tilauksestakin Riemukukkia, jos silloin ei enää löydy mieleisiä. Joo, 2-vuotias voi olla hieman väärää seuraa myyjäisiin.Oola, joo ristikuulustelin niitä tyttöjä huolella ja sain kuulla opiselupaikankin.:) Ja hei, Turussa on heillä kauppakin! Taas yksi syy tulla Turkuun.Satu, kiitos. Olisi sieltä muutakin mukaan tarttunut, mutta eiköhän tässä ole joululahjoja itselle tarpeeksi.Matroskin, kiitos ostosten teosta.:) Toivottavasti sopivat lahjoiksi. Pienten lasten kanssa jää ikävä kyllä paljon huomaamatta tuollaisilla messuilla, kun pitää lapsostenkin tekemisiä seurata. Cheburashka on myös minun suosikkini.

  5. Äitini osti justiinsa Tallinasta ihanan Ivo Nikkolon juhlamekon, johon mielestäni sopii sellainen musta pitsirintarossi kuin nappi palttooseen, joten pitänee antaa se hänelle jo ennen joulua, pikkujouluja varten.Minulle tulee niistä mustista mieleen Totorossa esiintyvät mustapallerot.

  6. Matroskin, nuo rossit sopivat juuri mainiosti yksinkertaisiin vaatteisiin. Nikkolon vaatteet ovat todella tyylikkäitä.Joo, nokipallot minullekin tulevat mieleen.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.