Syksyistä

Lauantai taisi olla viimeinen lämmin kesäpäivä. Siksi oli hyvä, että lauantaina tuli istuskeltua puistossa ja käytyä Linnanmäellä fiilistelemässä.

Nyt puikoilta pääsee jo syksyisempiä neuleitakin:

Tein itselleni koekäyttöön mukavan ison pipon erilaisista villalangoista. Pipon alle mahtuvat hiukset nutturallakin. Väreinä tummanruskea, roosa ja violetti toimivat yllättävän hyvin yhdessä. Ainaoikein-neulosta olevaan pipoon voi mainiosti käyttää kaikenlaiset jämälangat.

You may also like

10 Comments

  1. Hei! En muista kommentoinko aikaisemmin tänne, mutta joskus olen käynyt kurkkimassa ;) Aivan ihana pipo, ja hiuksesi näyttävät upeilta…Pitääpä koittaa myös tuota ainaoikein-neuletta tänä syksynä, kun alkaa taas puikot heilumaan, kiitos vinkistä :)

  2. Kamicha, kerrankin palmikko osui kuvissa vahingossa hyvin.:)Anioni, ainaoikein-neulos on minun mielestäni todella hyvä ja monipuolinen, varsinkin jos leikkii neuloksessa erilaisilla langoilla.

  3. Onpa kaunis! Itsekin pidän ainaoikeasta, vaikka en olekaan tehnyt sillä vuosiin mitään. Olen viimeaikoina muhitellut ideaa jämälangoista tehdystä ainaoikein-slipoverista, mutta voisinkin harjoitella tuollaisella pipolla!

  4. Ihana malli! Miten ihmeessä tuo on tehty? pyöröillä? tasona ja sitten jotenkin kurottu umpeen? Tekisin mielelläni tuollaisen, kun on hankala löytää itselleni sopivan mallista pipoa;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.