Hitaasti, mutta varmasti

Itseasiassa Ginseng-takki ei ole ollut tekeillä vasta kuin puolitoista viikkoa, mutta aika tuntuu pitkältä, kun haluaisin takin käyttöön ihan heti

.

Erikoiset vanhat lasinapit ovat odottaneet oikeaa hetkeä ja vaatetta jo parisen vuotta. Nyt ne pääsevät takin etumukseen ja kalvosimiin. Vielä on neulottava noin 100 grammaa, sitten pääsen kiinnittelemään nappeja.

Aavisteluistani huolimatta takista ei tule napamallista, vaan lanka onkin yllättävän riittoisaa ainaoikeasta neuloksesta huolimatta. Hihoista ei luultavammin tule täyspitkiä, muttei se haittaa. 3/4-pituisilla hihoilla varustettu Pihlaja-takki on yksi lempparineuletakeistani. Toivon kovasti, että tämä takki miellyttää yhtä paljon, kunhan valmistuu. Vielä ei voi tietää. Ehkä pitää uhrata jotain neulonnan jumalattarelle. Kukakohan muuten olisi neulonnan jumalatar?

Olen jo Facebookin puolella hihkunut ja marmattanut uusimmasta hankinnastani. Onni pääsi vihdoin ansaitulle eläkkeelle, kun lauantaina hankin uuden kannettavan, Voiton.

Voitto on HP DV7-1110 ja omaa hienon kuvanlaadun ja äänentoiston. Voiton huonona puolena taasen on Vista, jonka seurauksena koneen avaaminen kestää noin 12 minuuttia, koska käyttis kovasti haluaa asennella kaikenlaista ja joka kerta epäonnistuu siinä. Selvitän ongelmaa. Muuten meillä on Voiton kanssa honeymoon menossa. Hyvä kuvan- ja äänenlaatu! Ihana näppis! Toimiva DVD-asema! Luksusta!:)

Vinkkinä vielä romanttisista tarinoista pitäville: Anttilassa on tällä hetkellä tarjouksessa kaksi aarretta: BBC:n tuoreet Kotiopettajattaren romaani – ja Järki ja tunteet -filmatisoinnit, yhteensä 20 euroa. Kotiopettajattaren romaanin Ruth Wilson on mielettömän hyvä Jane Eyrenä.

You may also like

11 Comments

  1. En tiedä, meneekö Anna ystävämme ja Tie Avonleaan tuohon romanttisuus-kategoriaan (miusta jollain tavalla kyllä), mutta ne pyörii nyt taas Ylellä. Anna on menossa nyt, ja Avonleat alkavat ensi viikolla. Saa taas ihastella ruudun täydeltä hienoja hattuja, nutturoita ja asuja! :)

  2. Annikki, pitänee tänään sitten ruokatunnilla heitellä raejuustoa olan yli!:)Ps, pitääkin katsoa näkyvätkö nuo Areenassa, kun ei ole telkkaria. Kiitos vinkistä.

  3. Hei vaan ja huomenta, miä oon myös seurannut Anna ystäväämme, sopivaa just mun ikäiselle (melkein 50)! Huomasin, että katson varsinkin vaatteita ja laukkuja kyseisessä sarjassa. Olen laukku- ja kassihullu! Kenkäfriikkikin olisin mutta laukkuja on helpompi hankkia, ei tarvitse sovitella niin tarkkaan kuin kenkiä.terveisin kassialma Kirsikka

  4. Täähän sopii, olen ilmeisesti viisauden ja kaiken muunkin lisäksi myös käsitöiden juamaltar \o/Töissä taistelen Vistan kanssa, sille ei vain mahda mitään. Onneksi voi pitää kahvitauon kun kone heräilee hitaammin kuin vanha pappa.

  5. Toi Kotiopettajattaren romaanin versio on mun ylivoimanen lemppari juurikin Ruth Wilsonin takia. Uskomattoman hyvää näyttelijäntyötä. On se Mr Rochesterki hyvä, mutta kalpenee vaan vähän Ruthin rinnalla…Ihanat noi napit :).

  6. Villapallo, kiitos! Pitääkin askarrella kohta seuraava postaus.Kirsikka, itse olen viime päivinä unelmoinut punaisista kesäkengistä. Laukkuja minulla tuntuu olevan jo riittämiin.:DAnonyymi, voi tietysti ajatella, että vista kehottaa sellaiseen trendikkääseen hitaaseen elämäntapaan. Slow-life, tiedäthän.;)Lotta, Ruth on NIIIN mielettömän hyvä!!! Mun mielestä Toby Stephens on ihan pökkelö sen rinnalla, vaikka ihan kelpoisa näyttelijä muuten onkin. Anonyymi, kiitos vinkistä, pitänee vilkaista jossain vaiheessa.Käsveska, pidän sormet ristissä, että neule ei mörvähdä nyt loppumetreillä.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.